Pareri Bilete Low Cost Ernest Airlines: Preturi reduse pentru studenti.

Veste bune pentru amatorii de zboruri low cost. Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi au anunţat, miercuri, lansarea celor două noi curse, către Verona şi Cuneo, din Italia.

Noile cursele Iasi - Verona si Iasi - Cuneo vor fi operate de către compania italiana de low cost, Ernest Airlines.

Din 21 iunie vor fi trei zboruri pe săptămână, unul către Verona şi două către Cuneo.

Potrivit companiei Ernest Airlines, studenţii vor beneficia de preţuri reduse pe cele două linii de zbor.

Autorităţile locale sunt în discuţii şi cu Turkish Airlines şi Lufthansa în perspectiva deschiderii unor rute directe între Iaşi şi Istanbul, respectiv între Iaşi şi Frankfurt.

pareri oferte bilete ernest airlines zboruri low cost iasi italia

Zborurile Ernest Airlines spre Romania vor incepe de pe 21 iunie 2018, iar biletele de avion vor putea fi cumparate on-line de pe site-ul companiei Ernest Airlines.

Ernest Airlines e prima companie italiană care va opera zboruri din Iaşi şi vizează îndeosebi comunităţile de români din cele două oraşe de destinaţie.

Ernest Airlines a inceput ca Fly Ernest operand intre Italia si Albania. A continuat prin lansarea de zboruri intre Italia si Ucraina si iata, ca a treia piata din afara Italiei care intra este Romania.

In spatele companiei Ernest Airlines se afla un investitor suedez miliardar (cel care a creat jocul Minecraft pe la inceputul deceniului si pe care l-a vandut lui Microsoft pentru 2,5 miliarde dolari in 2014), iar strategia declarata este sa deserveasca cu zboruri low-cost rute care sunt nedeservite sau putin deservite.

Ca in cazul low-costurilor, bagajele de cala se platesc separat (incepand cu 10 euro / sens pentru bagaje pana in 15 kg). 

Se poate urca in avion cu un bagaj de mana cu o greutate maxima de 8 kg si cu dimensiuni de 55x35x25, similar celorlalte companii low-cost din Europa.

Parerea noastra ca oferta ERNEST AIRLINES este una binevenita pentru locuitorii din zona Moldovei.