EXATLON finala 23 mai: reguli, eliminari si un castigator Exatlon Romania inca necunoscut!

Ce se va intampla pana in marea Exatlon finala de miercuri? Ei bine nu stim cu siguranta, insa stim ca EXATLON o emisiune concurs cu un succes rasunator la public in tari precum Mexic si Brazilia, a produs aceeasi pasiune si in randul romanilor care conform cifreleor de audienta a dorit sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Revenind la marea finala Exatlon din 23 mai 2018, prezentatorul show-ului Cosmin Cernat a explicat ca  vor ramane sapte atleti ce vor avea o saptamana de foc, cu trei eliminari, semifinale si marea finala care va fi transmisa in direct.

Urmeaza eliminari accelerate din concurs; marti, 22 mai, vor ajunge sa se infrunte patru sportivi, iar in Marea Finala, care va avea loc miercuri, 23 mai, vor fi in concurs doar doi concurenti.    


La jocul individual, Larisa Vasile si-a castigat protectia in fata eliminarilor, iar automat, cei trei barbati care completeaza echipa Faimosilor, Valentin Chis, Vladimir Draghia si Catalian Cazacu au fost propunerile pentru eliminarea din concurs. 

In urma sesiunii de Big Voting, care au durat cinci zile, timp in care fanii si-au vota si sustinut favoritii, Valentin Chis a cumulat cel mai mic numar de voturi din echipa Faimosilor, si astfel a parasit Republica Dominicana.

Vinerea 18 mai, de la ora 22:30, membrii celor doua echipe de la Exatlon isi vor uni fortele o ultima data pentru a oferi un spectacol total Romaniei, in jocul international impotriva reprezentantilor Columbiei.

Dupa cum spuneam, KANAL D a profit la maxim de apetitul romanilor pentru astfel e emisiuni concurs.

EXATLON a fost o schimbare curajoasa, un pariu castigat. S-a dovedit ca telenovelele turcesti pot fi inlocuite usor cu alt gen de programe, si chiar cu un succes rasunator.

Pe data de 16 mai, Kanal D a fost lider absolut de audienta in Prime Time, cu „Exatlon”, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Pe parcursul celor trei ore de difuzare de competitie sportiva autentica, la Kanal D urmareau cu sufletul la gura duelul intre Faimosi si Razboinici, in fiecare minut, peste 1.3 milioane de fani din intreaga tara. 

In intervalul orar 19:52 – 23:04, Kanal D a fost pe primul loc in topul audientelor din Romania, momentele dramatice porivind eliminarea lui Valentin Chis, rasturnarile de situatie incredibile in jocul de miercuri 16 mai au tinut in fata micilor ecrane milioane de romani.
MAI POTI CITI