REZUMAT CAPRI serial cu Gabriella Pession si Alexandra Dinu. Toate episoadele la PRIMA TV.

Serialul „Pasiune si speranta” va avea ultimul episod pe 22 mai, asa ca cei de la Prima TV vor difuza, de luni pâna vineri, de la 16.00, o alta productie italiana, si anume serialul „CAPRI”.

Inaintge de a va prezenta un mini rezumat, va spunem ca serialul italian Capri a fost coprodus de companiile Rizzoli Film și Tevere Film pentru postul Rai Uno din Italia si afost filmat pe frumoasa insula Capri, o locatie care de-a lungul timpului a fascinat numerosi poeti, scriitori, artisti si intelectuali..

Primul episod din Capri a fost difuzat pe 15 octombrie 2006, iar ultimul pe 12 aprilie 2010. Serialul CAPRI are 3 sezoane, cu un total de 38 de episoade, iar fiecare episod durează 100 de minute.

El spune povestea lui Vittoria Mari, o milaneza de 24 de ani, pregatita sa se marite cu Andrea, tanar bogat si de familie buna, afla ca a fost numita mostenitoarea unei anume Donna Isabella, posesoarea unui domeniu pe superba insula Capri.

rezumatul capri serial cu 39 episoade la prima tv

Convinsa insa ca aici este vorba de o eroare, Vittoria face totusi o calatorie pana la Capri, unde descopera cu uimire ca totul este adevarat: este noua proprietara a unei imense vile, impreuna cu Massimo si Umberto, cei doi nepoti ai Donnei Isabella.

Aceasta este doar una dintre multele surprizele care o asteapta pe Vittoria. Mostenirea ii va schimba nu numai prezentul, ci si tot ceea ce credea ca stie despre trecutul ei.

Actori distributie serial CAPRI

Gabriella Pession - Vittoria Mari

Roberto Giordano - Roberto Giordano

Serena Habtom Mehari - Serena Habtom Mehari

Elia Habton Mehari - Elia Habton Mehari

Garmy Sall Garmy Sall - Astu

Domenico Sgariglia - Domenico Sgariglia

Carlo Croccolo Carlo Croccolo - Totonno

Sergio Assisi Sergio Assisi - Umberto Galiano

Isa Danieli Isa Danieli - Reginella

Kaspar Capparoni Kaspar Capparoni - Massimo Galiano

Miriam Candurro Miriam Candurro - Lucia

Tony Brennero Tony Brennero - Peppe

Alexandra Dinu - Greta

Pe actriţa Gabriella Pession, cea care îi dă viaţă Vittoriei, aţi mai urmărit-o in serialul „Poliţişti fără frontiere”. Conform biografiei, Gabriella Pession s-a născut în Florida, însă de la 6 ani s-a mutat cu familia în Italia, unde şi-a construit o carieră în actorie.

Pession este căsătorită, din 2016, cu un cântăreţ de muzică rock de origine iralndeză, Richard Flood, cei doi având un băieţel pe nume Giulio. 

În serialul CAPRI, care a fost difuzat în ţara de origine între 2006-2010, Pession juaca alături de actriţa româncă Alexandra Dinu, care a interpretat timp de 12 episoade personajul Greta.