Concurs EUROPA FM Castiga o sabie Star Wars BladeBuilders Drumul puterii 2 în 1.

Sa incercam sa ne facem parere despre Concursul EUROPA FM, promotie la care puteti castiga un premiu intersant, si anume o sabie Star Wars BladeBuilders Drumul puterii 2 în 1!

Sabia Star Wars BladeBuilders Drumul puterii 2 în 1 este un produs superb, făcut foarte detaliat!

Această sabie putem să cunoaştem bine din filmul respectiv. Sabia o poţi folosi la o joacă plăcută sau pentru a face colecţia ta şi mai bogată.

Dacă vrei o jucărie nouă, atunci fă rost de această sabie superbă care este pregătită pentru joacă. Retrăieşte cele mai haioase aventuri din poveste sau pur şi simplu inventează noi întâmplări cu Star Wars BladeBuilders Drumul puterii 2 în 1.

Castiga o sabie Star Wars BladeBuilders Drumul puterii 2 în 1 cu EUROPA FM
Revenind la Concursul Europa FM, va spunem ca puteti castiga, desigur prin tragere la sorţi, o sabie Star Wars BladeBuilders Drumul puterii 2 în 1 şi sa trăiti cele mai tari aventuri din filmul “Solo: O poveste Star Wars”, film care care va avea premiera pe 25 mai 2018.

“Solo: O Poveste Star Wars” este o aventură cinematografica nemaivăzută, care ne spune povestea lui Han Solo.

Printr-o serie de peripeții pline de îndrăzneală, vârât până în gât într-o întunecată și periculoasă mafie criminală, Han Solo îi întâlnește pe puternicul său viitor copilot Chewbacca și pe notoriul cartofor Lando Calrissian.

Aceştia vor porni într-o aventură care va stabili un nou curs pentru cel mai improbabil erou din toată saga Star Wars.

Pentru a intra in concursul EUROPA FM Castiga o sabie Star Wars BladeBuilders trebuie sa va inscrieti online pe www.europafm.ro/club-vip-cont/

Odata cu inscrierea va trebui sa fiti de acord să primiti prin e-mail informații despre campanii noi sau concursuri rezervate exclusiv ascultătorilor Europa FM și utilizatorilor site-ului europafm.ro

Sau sa fiti de acord să primiti prin e-mail informații despre campanii, promoții sau oferte din partea unor parteneri de încredere Europa FM, având posibilitatea oricând de dezabonare!