Pareri VICHY MINERAL 89 gelul hidratant de fata cu acid hialuronic natural.

Inainte de a ne face o parere despre gelul VICHY MINERAL 89 să începem prin a privi formula Minéral 89 care este rezultatul a peste 100 de teste farmaceutice minutioase.

Mineral 89 este denumit astfel datorită procentajului incredibil de ridicat de Apă Termală Mineralizantă Vichy: 89%.

Pentru a fi mai preciși, față de circa 20% în cele mai multe produse Vichy. 

Care este motivul? Apa Termală Mineralizantă Vichy este incredibil de puternică, având peste 5,2 g de minerale per litru, ceea ce o face extrem de dificil de inclus în formule cosmetice.

Studiile clinice desfășurate pe o perioadă de mai mult de un an au permis cercetătorilor Vichy să găsească si sa creeze în cele din urmă textura perfectă sub forma unui ser proaspăt și ușor care se absoarbe imediat în piele.
vichy mineral 89 pareri forumuri cosmetica

Toate acestea cu o listă de ingrediente impresionant de scurtă, pentru un produs incredibil de eficient, cu o toleranță ridicată, adaptat pentru pielea sensibilă. 

Combinația unică de ingrediente intens hidratante a gelului Mineral 89 îl face ideal pentru utilizarea zilnică, asigurând hidratarea continuă a pielii chiar și în timp ce se confruntă cu agresiunile zilnice (daunele provocate de razele UV, poluare, oboseală, stres, alimentatie gresita etc.).

Creat pentru a-i oferi pielii doza suplimentară de hidratare atât de necesară, ca primă linie de apărare împotriva agresiunilor externe, gelul Mineral 89 este bogat în ingrediente hidratante, printre care glicerină, acid hialuronic de origine naturală și Apă Termală Mineralizantă Vichy, plină de minerale, pentru a întări, regenera și proteja pielea în fiecare zi.

Textura sa ușoară și proaspătă și abilitățile sale puternic hidratante fac din Minéral 89 un gel hidratant ideal pentru pielea uscată – indiferent de vârsta dumneavoastră. 

Un studiu clinic care a studiat 52 femei cu vârsta cuprinsă între 26 și 62 de ani a arătat că 85% dintre acestea au observat o piele mai hidratată imediat după utilizare, în timp ce 79% au constatat o piele mai revigorată și mai plină de volum.

Mod de utilizare VICHY MINERAL 89 gel hidratant

După ce v-ați curățat tenul, aplicați VICHY MINERAL 89 pe vârful degetelor sau în palmă, după care tapotați ușor pe toată suprafața feței pentru un plus de hidratare instantanee.

Formula blândă a gelului Minéral 89 înseamnă că acesta este foarte sigur de folosit în zona delicată a ochilor: 88% dintre participante au observat o piele mai suplă sub și în jurul conturului ochilor după 28 zile de utilizare continuă. 

Pe lângă completarea regimului dumneavoastră existent de îngrijire a pielii, Mineral 89 este o soluție minunată dacă vă doriți să-i oferiți pielii un plus de protecție când temperaturile încep să crească. 

Aplicați gelul pe piele, apoi continuați cu produsul dumneavoastră obișnuit cu factor de protecție solară pentru a evita senzația de piele crăpată, care apare când afară se face mai cald, sau folosiți-l sub o cremă de zi cu textură mai bogată pentru a proteja pielea de frigul iernii.

In concluzie, VICHY MINERAL 89 este un gel hidratant de ultima generatie produs de laboratoarele Vichy care odata introdus in rutina zilnica de infrumusetare aduce benefecii numeroase tenului tau scapandu-l de multe probleme datorate deshidratarii cauzate de diverse cauze pe care nu le putem controla mereu.