Biografie Andreea Vilau make-up artista Iubita lui Cezar Ouatu.

Inainte de a rasfoi biografia profesionala Andreea Vilau, trebuie sa va spunem ca aceasta este iubita muzicianului Cezar Ouatu.

Artistul, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Vilău (cuniscurta si pentru relatia pe care a avut-o cu designerul de costume barbatesti Alex Tudoroiu), de aproape trei luni, este fericit și a vorbit pentru prima oară despre cea care i-a cucerit inima.

Cezar Ouatu spune ca amandoi sunt îndrăgostiţi şi au o poveste frumoasă de dragoste.: "Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. Cred că orice femeie asumată… da, a fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire, nu pot să vorbesc aşa. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Mi-am schimbat total stilul..."

wiki andreea vilau iubita lui cezar ouatu make up artista

Revenind la biografia Andreei Vilau va spunem ca e este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti make-up artisti din Romania reusind sa ajunga in aceasta pozitie datorita talentului si perseverentei cu care s-a dedicat acestei arte deosebite a frumusetei.

Andreea Vilau a castigat locul 1 la concursul MAC Facecharts, evoluand intr-un mod alert si ajungand sa realizeze numeroase training-uri si prezentari la noile colectii si branduri MAC din pozitia de Product Specialist a prestigioasei companii.

Andreea Vilau este si va ramâne o inspiratie de moment, de fiecare data.

Andreea si-a construit cariera si stilul bazandu-se pe talent, perfectionare continua prin studiul tendintelor internationale, spunand intotdeauna ca sia dedicat viata cu bucurie telului ei, sa faca femeile mai fericite si pline de incredere.

Anual, intampina cu drag sute de cliente si cursante atat din zona privata cat si din lumea mondena, bucurandu-se de aprecierea acestora.

Dovada stau si numeroasele cautari facute online care incep cu Andreea Vilau blog, Andreea Vilau studio, Andreea Vilau make-up tutorial ajungand pana la Andreea Vilau varsta si inevitabilul 
Andreea Vilau studio preturi.
MAI POTI CITI