CONCURS Monster Energy: Castiga 10 biciclete BMX sau o excursie la X-GAMES Minnesotta!

Pana in data de 8 iunie 2018 Coca Cola si Monster Energy alaturi de SELGROS te invita la un concurs atractiv cu premii pe masura care ne-a facut o parere pozitiva.

In cadrul concursului Monster X-Games 2018 se acorda 32 de premii constand in:

a) 1 excursie pentru 2 persoane la evenimentul X-GAMES Minneapolis, Minnesotta in perioada 13-16 iulie 2016 in valoare de 31404 lei

b) 10 biciclete BMX custom Monster Energy in valoare de 1345 lei

c) 20 skateboard Flip custom Monster Energy in valoare de 560 lei

Premiul constand in excursie include transport avion si transfer hotel, cazare la hote de 4 stele, bilet intrare VIP si catering pe durata evenimentului X-Games Minneapolis. Premiul ofera acces celor doua persoane pe toata durata evenimentului X - GAMES 2018.
pareri concurs monster energy 2018 in magazinele selgros

Castigatorul Marelui Premiul poate fi insotit de inca o persoana majora cu varsta peste 18 ani.

ATENTIE! Castigatorul marelui premiu al concursului Coca-Cola: Monster X-Games 2018 si insotitorul sau sunt responsabili de obtinerea tuturor documentelor (viza SUA, pasaport etc) necesare pentru deplasarea pe teritoriul SUA.

Concursul "Monster X-GAMES" se desfasoara prin SMS la numarul 1874 numar cu tarif normal valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone.

Pentru a intra in concursul Coca-Cola "Monster X-Games" orice participant trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Sa achizitioneze din magazinele SELGROS de minium 50 de lei produse Monster Energy in ambalaje de 500 ml.

Sa trimita prin SMS la numarul 1874 continand numarul facturii fiscale

Un mesaj SMS trebuie sa contina un singur numar de factura fiscala.

Participantii la concurs trebuie sa pastreze facturile fiscale in original sau copie conform cu originalul ce include si stampila Magazinului Selgros, necesare pentru validare.

Un participant la concurs poate inscrie maxim 5 facturi fiscale pe zi si maxim 50 facturi pe toata perioada ofertei promotionale.

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor concursului "Monster X-GAMES" va avea loc in termen de 5 zile lucratoare de la data terminarii concursului.

Premiul Mare constând într-o excursie la evenimentul X-Games Minneapolis pentru 2 (doua) persoane se va acorda astfel:

Castigatorii validati vor primi toate documentele necesare excursiei (bilete de avion, voucher cazare hotel, bilete eveniment X-Games Minneapolis etc.) prin curier, la adresa comunicata in acest sens, dupa stabilirea însoțitorului, agentia de turism in termen de max 30 de zile calendaristice ii va inmana castigatorului toate documentele necesare efectuarii excursiei: inmanarea premiului fiind consemnata intr-un proces verbal de receptie. 

Persoanele care efectuează excursia trebuie să aiba varsta de minimum 18 ani si documente de identitate valide (pașaport și/sau carte de identitate) minim 6 luni de la data încheierii excursiei. 

Toate formalitățile pentru procurarea documentelor menționate, inclusiv obtinerea vizei SUA cad în sarcina exclusivă a câștigătorilor și/sau insotitorilor. 

Dacă câștigătorul și/sau insoțitorii nu iși pot procura aceste documente până la data efectuării excursiei, premiul se anulează. Aceștia nu sunt îndreptățiți la plata contravalorii premiului sau la plata unor sume compensatorii
MAI POTI CITI