RAZBOI! Pregateste-te Rusia, rachetele vor veni deasupra Siriei. ANALIZA emotiilor!

RAZBOI intre America si Rusia din cauza unui presupus atac chimic in Siria? Poate da sau poate nu. Parerile unor analisti sustin faptul ca pana la urma, ratiunea o sa fie invingatoare! Oare?

Cert este insa ca Wall Street evolueaza în scadere, pe fondul tensiunilor dintre Rusia si SUA: Dow Jones Industrial Average scadea cu 0,79% iar Nasdaq cu 0,2, potrivit Reuters.

Adevarat sau nu, presupusul atac chimic vizând rebeli sirieni la Duma se spune ca a fost ”regizat în fata camerelor de luat imagini” de catre Castile Albe, o organizatie de salvatori sirieni din zona rebela, care a denuntat prima acest atac, a acuzat miercuri armata rusa, scrie AFP.

Rusia se angajează să doboare orice rachete trase către Siria. Pregăteşte-te Rusia, pentru că ele vor veni, frumos, noi şi «inteligente»! Voi nu ar trebui să fiţi parteneri cu un Animal Ucigător cu Gaz care-şi omoară poporul şi se bucură de asta!”, scrie pe Twitter Presedintele Trump.

pareri razboi siria intre america si rusia cu rachete


Presedintele Vladimir Putin l-a sunat miercuri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu căruia i-a cerut să „se abțină de la orice acțiune care ar destabiliza și mai mult situația„ după loviturile aeriene care au vizat o bază militara a regimului sirian, luni dimineața.

Siria, Iranul şi Rusia acuză Israelul de atacul aerian de duminică asupra unei baze a aviaţiei militare siriene, soldat cu uciderea a şapte militari iranieni. Israelul nu a confirmat, dar nici nu a negat acuzaţiile care i se aduc.

In acelasi timp Ministrul american al Apărării, Jim Mattis, se declară „pregătit” să-i prezinte președintelui Donald Trump opțiunile militare de represalii pentru prezumtivul atac chimic din Siria.

Acesta a subliniat însă că Statele Unite sunt încă „în curs de a evalua” informațiile legate de acest atac.

Mai mulţi oficiali ruşi de rang înalt au avertizat cu privire la faptul că Rusia va răspunde unui eventual atac american vizând Siria.

Ambasadorul rus în Liban, Aleksandr Zasipkin, a reiterat miercuri un avertisment al comandantului forţelor armate ruse, care a ameninţat că orice rachete lansate vor fi interceptate, iar locurile de unde au fost lansate vor fi luate drept ţintă.

razboiul din siria pareri opinii forumuri

UPDATE! Primul Ministru britanic, Theresa May, este pregătit să aprobe participarea Marii Britanii la o acțiune militară de represalii în Siria, anunță BBC, preluat de Reuters.

Analiza sentimentului din social media despre "Atacul chimic din Siria si 'Razboiul' posbil dintre Rusia si America"

1) Bucurie - 31%
Bucuria sau fericirea aofera nuante de bucurie, satisfactie si placere.
Există un sentiment de bunăstare, pace interioară, dragoste, siguranță și mulțumire.

2) Frica - 55%
Un răspuns la pericolul iminent.
Un mecanism de supraviețuire care este o reacție la un stimul negativ.
Poate fi o prudență ușoară sau o fobie extremă.

3) Tristețe - 32%
Indică un sentiment de pierdere și dezavantaj.
Atunci când o persoană poate fi observată ca fiind liniștită, energică și retrasă.
Se poate deduce că există tristețe.

4) Dezgust - 23%
Un răspuns emoțional al repulsiei la ceva considerat ofensator sau neplăcut.
Este o senzație care se referă la ceva revoltător.

5) Furie -29%
Evocată din cauza nedreptății, a conflictului, a umilinței, a neglijenței sau a trădării.
Dacă furia este activă, individul atacă ținta, verbal sau fizic.
Dacă furia este pasivă, persoana suferă în tăcere și simte tensiunea și ostilitatea.

Analiza sentimentului din media socială adaugă context conversațiilor despre știri.
MAI POTI CITI