Stelian Tufaru BIOGRAFIA antrenorului care te ajuta sa slabesti alaturi de Cornelia Marin.

Biografie. Stelian Tufaru este antrenorul de fitness, unul nonconformist, care îi ajută pe participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ să lupte cu kilogramele în plus.

Împreună cu consultantul în nutriție Cornelia Marin, Stelian Tufaru le insuflă concurenților dorința de victorie în lupta cu kilogramele, hotărâre și determinare să meargă până la capăt.

Stelian Tufaru este multiplu campion balcanic și medaliat la Cupa Europei, de asemenea deține mai multe titluri de campion național la atletism.

Din anul 2003, Stelian Tufaru este instructor de fitness, iar din 2012 participă la concursuri și alergări montane alături de elevii săi, în felul acesta motivându-i pe aceștia să se antreneze mai intens după ce au pierdut în greutate.

wiki biografic stelian tufaru antrenor de fitness

Stelian Tufaru este mai mult decât un antrenor de fitness pentru participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.

Este un antrenor de fitness care promoveaza sportul in aer liber. Indrum oamenii spre starea de bine prin sport si astfel sa se simta bine cu ei. 

Antreneaza fosti supraponderali si sedentari pentru competitii de triathlon, semimarathon, alergare montana (concursuri pentru amatori).

După o absență de câțiva ani, emisiunea Ajutor! Vreau să slăbesc! revine la postul Prima TV. Reality show-ul va debuta pe 12 aprilie, de la 20.30.

Nutriționistul Cornelia Marin și antrenorul de fitness Stelian Tufaru îi vor ajuta pe cei ce vor să câștige lupta cu kilogramele.Publicitate

Concurenții emisiunii "Ajutor! Vreau să slăbesc!" sunt oameni obișnuiți, trecuți prin numeroase încercări de a scăpa de kilogramele.

Nutritionista Cornelia Marin este împotriva dietelor „citite în reviste sau găsite pe internet” și spune că fiecare persoană care își dorește să slăbească trebuie să urmeze o dietă potrivită pentru organismul și pentru stilul de viață pe care le are.