ECATERINA Ladin biografie de la Chisinau la Las Fierbinti si Dalida.

Pe scurt aceasta biografie ar suna asa: Ecaterina Tugulea (varsta 33 de ani) este Dalida din Las Fierbinti, secretara descurcareata de la Primarie si unul dintre cele mai spumoase si pline de viata personaje din serial.

Insa desigur lucrurile nu sunt atat de simple, iar wiki-ul vietii "molodovencei" Ecaterina Ladin este unul intersant.

Ecaterina Ladin Joacă în „Las Fierbinţi” încă de la debutul serialului, din 2012, în rolul Dalidei, secretara şmecheră şi fermecătoare a primarului Vasile.

Însă puţini sunt cei care ştiu că actriţa Ecaterina Ţugulea vine de la Chişinău, este căsătorită, are un băiețel și joacă într-o mulţime de piese de teatru în România.

biografia ecaterina tugulea ladin las fierbinti

Tincuta. asa cum o striga toti cei dragi pe Ecaterina Ladin, a copilarit în curtea Teatrului „Luceafarul“ din Chisinau si jucariile i-au fost obiectele de recuzita. 

A stiut dintotdeauna care îi este calea. La 16 ani era deja studenta la Institutul de Arte din Moldova. Un an mai târziu se muta la Bucuresti si intra la Actorie. 

Insa careiera profesionala a Ecaterinei Tugulea nu inceput cu teatrul, ci cu... tiglele. A renuntat a teatru vreme de trei ani, timp în care si-a facut o afacere cu tigla metalica, iar pentru a întelege ce înseamna treaba asta timp de patru luni a urcat pe toate acoperisurile din Moldova. 

A închis pravalia odata ce a venit criza ai afacearea a intrat in faliment. Si într-un fel a fost mai bine asa, pentru ca apoi lucrurile s-au legat: a revenit pe scena teatrului, a primit rolul Dalidei din Las Fierbinti si-a început relatia cu actualul sot.

A de debutat pe scena teatrului în musicalul „Chirita of Bârzoieni“. Apoi dupa aventura cu firma de tigla a reînceput la Teatrul Evreiesc datorita colegului si prietenului ei foarte bun Andrei Munteanu. 

Sotul actritei se numeste Ladin Laurentiu, are tot 31 de ani, si cei doi sunt parintii unui baietel. 

L-a cunoscut in gasca de basarabeni, a fost angajata lui si presuspune ca i-a placut cum lucra. A fost o angajata buna si crede ca s-a gândit el ca este buna de facut casa. Acolo s-au cunoscut, dar si-au început relatia abia dupa ce ea si-a încheiat contractual de munca, de abia atunci Laurentiu si-a permis sa o invite la un film.

Referitor la silueta sa, Ecaterina Ladin spune ca niciodata nu a fost complexata. 

A avut doar de câstigat cu kilogramele sale în plus, dar e alegerea ei sa fie asa. 

Spune ca este mai greu sa te îngrasi decât sa slabesti. De slabit e usor, trebuie sa-ti bage cineva în cap ca nu e bine sa fii asa, tii o cura de slabire, sport, vointa, lupte cu tine.

wiki ecaterina ladin la varsta dalidei din las fierbinti

Insa o enerveaza foarte tare la cumparaturi, ca nu gaseste niciodata marimea potrivita, dar exista solutii si pentru asta.

Si nu uitati Cel mai asteptat spectacol din România, musicalul „Mamma Mia!“, va avea premiera în România pe 24 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, cu o distributie de exceptie. 

Cei care nu vor rata acest spectacol o vor descoperi cu multa încântare pe Rosie, în interpretarea artistelor Anca Sigartau si Ecaterina Ladin. 
MAI POTI CITI