REZUMAT IUBIRE IMPOSIBILA nou serial coreean la TVR 2. Drama istorica cu actrita Moon Chae.

TVR 2 continua seria premierelor serialelor istorice coreene, cu  IUBIRE IMPOSIBILA. Episoadele serialului „Iubire imposibila” pot fi vazute de luni pâna vineri, de la 17.40.

Aceasta drama istorica sud-coreeana a primit recunoasterea criticilor de specialitate. Printre premiile castigate de IUBIRE IMPOSIBILA se numara medalia de aur la „Seoul International Drama Awards” si locul intai la „Asian Television Award Best Drama Series”.

Dar sa vedem pe scurt rezumatul serialului Iubire Imposibila

Lee Se-Ryung, interpretată de talentata actrita Moon Chae-Won, este fiica cea mare a prințului Suyang, care, auzind despre căsătoria sa aranjată cu Seung-Yoo, devine curioasă să îl descopere.

Se-Ryung conspiră cu prințesa Kyung-Hye și îi ia locul orele de curs ținute de Seung-Yoo. Prima întâlnire nu se dovedește a fi o experiență plăcută. 

Rezumat Serial Iubire Imposibila aka The Princess Man

Destinul face însă ca Seung-Yoo să reuseasca sa o salveze pe Se-Ryung de la un periculos accident de călărie și, astfel, cei doi devin apropiați.

Între timp, regele Moon Jong, grav bolnav, află de planurile machiavelice ale fratelui său şi le dejoacă, hotărând să-şi mărite propria fiică, pe prinţesa Kyung, cu tânărul Seung-Yoo, pentru protejarea viitorului rege, Dan-Jon. 

Prințesa Kyung este mirata să afle că urmeză să se căsătorească cu Seung-Yoo și devine geloasă pe relația acestuia cu Se-Ryung. 

Când prinţul Suyang află despre planul regelui Moon Jong și, fără ca să știe că propia lui fiică, Se-Ryung, s-a îndrăgostit de Seung-Yoo, el trimite asasinii să-l ucidă pe acesta din urmă, înainte ca nunta regală să aibă loc. 

Ceea ce începuse ca un joc neserios între Se-Ryung şi Seung-Yoo se transformă treptat într-o iubire pură şi profundă.
Trailer serial coreean IUBIRE IMPOSIBILA

Despărţiţi in mod brutal de soarta care, iniţial, urma să-i unească, fără să ştie că taţii lor sunt duşmani de moarte, înconjuraţi de crude intrigi politice, cei doi tineri trăiesc o poveste de dragoste aproape imposibilă, putand fi comparati cu niste adevărați Romeo şi Julieta ai Asiei.

Si in final sa nu uitam sa va spunem ca actrița din rolul principal, Moon Chae, a primit premiul „Korean Culture and Entertainment Awards Top Excellence Award”.
MAI POTI CITI