Pareri Masini de spalat rufe cu i-DOS. Bosch aduce dozare inteligenta a detergentului.

BOSCH inoveaza mereu pentru ca tu sa te bucuri in fiecare zi de cele mai noi beneficii ale tehnologiei.  Astazi vom incerca sa ne facem o parere despre masinile de spalat Bosch dotate cu tehnologia i-DOS.

i-DOS nu doar protejeaza automat rufele, ci protejeaza si mediul. Sistemul exact de dozaj automat permite masinii de spalat Bosch sa economiseasca pâna la 7.062 de litri de apa pe an (VERIFICA PRETURILE!).

Sistemul inteligent i-DOS dozează detergentul automat, cu o precizie, la mililitru. Senzorii integrați detectează tipul de material, volumul rufelor din tambur și gradul de murdărire și reglează individual doza de detergent corespunzătoare.

Aceasta înseamnă că vei obține rezultate de spălare perfecte, economisind în același timp apă și detergent. 
pareri forum masini de spalat bosch i-do

Nu este asa ca este cu adevarat minunat? Mai ales ca este demonstrat ca o cantitate prea mare de detergent implică cicluri de spălare suplimentare, ceea ce duce la creșterea semnificativa a consumul de apă și de energie.

Acest lucru este nociv pentru mediu, dar și pentru portofel. Reziduurile vizibile de detergent pot rămâne pe haine, cauzând iritații ale pielii și alergii.

Iata principale beneficii ale masinilor de spalat rufe Bosch cu i-DOS:

a) i-DOS detectează tipurile de materiale. Pentru rezultate de spălare perfecte, trebuie să ții cont de tipul de material atunci când dozezi detergentul.

Sau poți lăsa mașina de spălat să facă acest lucru deoarece i-DOS detectează automat tipurile de materiale ale rufelor.

b) Senzorii integrați măsoară automat volumul rufelor din tambur și dozează detergentul cu precizie, la mililitru.

c) Dozajul optim depinde și de duritatea apei de la tine de acasă. Odată selectat, i-DOS ține cont de duritatea apei la fiecare spălare.

d) Sistemul de dozare i-DOS detectează automat gradul de murdărire și setează cantitatea exactă de detergent necesară.

Poate tu nu știi câte rufe poți spăla cu 1,3 litri de detergent lichid, dar mașina ta de spălat rufe știe. Umple compartimentul o singură dată și vei spăla mai multe rânduri de rufe.

Pe lângă compartimentul pentru detergent lichid, sistemul i-DOS mai are un al doilea compartiment pentru balsam de rufe. 

Evident, poți doza în continuare detergentul și manual daca inca nu te-ai convins de beneficiile aduse de inovatia BOSCH.

LISTA MASINI DE SPALAT BOSCH cu i-DOS:

1) BOSCH WAW32640EU: Mașină de spălat rufe cu design nou și sistem inteligent de dozare al detergentului: dozare precisă pentru economie de apă și detergent.

2) BOSCH WAT28661BY: Mașină de spălat rufe cu sistem inteligent de dozare automată si
VarioDrum pentru spălarea eficientă și protecția țesăturilor datorită structurii speciale a tamburului.
3) BOSCH WAY32891EU: Mașină de spălat rufe cu design nou și sistem inteligent de dozare al detergentului. EcoSilence Drive extrem de eficientă energetic, silențioasă și cu o durată lungă de viață.
MAI POTI CITI