BIOGRAFIA Dragos Udila Wiki artistic de la X Factor la The Four - Cei Patru

Inainte sa vedem care este biografia lui Dragos Udila aka UDDI (varsta 29 ani), va spunem ca acesta va fi unul dintre concurentii de la ”Final Four – Cei patru”, nou show de talente la Antena 1.

”Final Four – Cei patru” s-a dovedit deja un real succes în Statele Unite ale Americii și în Rusia, țări care au difuzat deja câte un sezon. 

Televiziunea FOX, care a difuzat varianta americană a show-ului a înregistrat recorduri de audiență iar  ”Final Four” a devenit subiectul cel mai comentat pe rețelele de socializare din SUA.

Din wiki-ul neoficial aflam ca nascut si crescut in Iasi, Dragos Udila a simtit mereu ca muzica este o parte importanta din viata sa. A început să cânte încă din copilărie, oriunde ar fi fost. 

Dragos Udila este un om plin de viata, vesel, care iubeste muzica si incearca sa dedice cat mai mult timp acestei pasiuni.
biografie foto uddi si iubita sa la varsta dragostei mature

Prima experienta pe plan muzical a lui Dragos Udila a fost X Factor 2012, care a reprezentat o provocare si un pas important pentru cariera sa muzicala, acesta fiind locul unde a luat primele lectii de canto, unde a invatat de la oameni profesionisti si si-a facut prieteni.

„Eu sunt un tip sincer şi nu, nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat în gări pentru că aşa m-am descoperit pe mine. În fiecare zi mai descopeream ceva nou, plus că prin asta lucram în fiecare zi la vocea mea. Din moment ce nu aveam bani de cursuri canto speciale, am ales calea asta şi sunt mândru de ceea ce am făcut ", povestea Dragos Udila intr-un interviu. 

Juriul X Factor l-a apreciat pe UDDI ca find un om "îndrăgostit de vocea lui", "cu sânge în instalație" și care "manâncă scena pe paine". Cuvinte neortodoxe, dar pline de semnificatie.

Multa lume i-a apreciat munca si talentul, iar colaborarile sale din ultima perioada sunt printre cele mai ascultate pe posturile muzicale de radio si televiziune.

După participarea la ”X Factor”, el a lucrat alături de Randi, dar și cu What’s Up pentru single-ul “Scumpă domnișoară” și cu Delia și Mike Angello pentru single-ul “Anii ce vin”. În 2014 a lucrat cu Delia pentru single-ul ei “Ipotecat”.

Artistul este foarte împlinit în viaţa personală. Dragoş Udilă se iubeşte de câţiva ani cu Maria Roşioru din Buzău, alături de care şi-a găsit fericirea.

Iubita lui Uddi este foarte activă pe reţelele de socializare, unde îl susţine şi îl promovează pe Dragoş Udilă.

Maria Roşioru nu este straina de domeniul artistic. Iubita lui Uddi a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematogrfică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

Alaturi de Dragos Udila (UDDI) la show-ul de la Antena 1 ii vom vedea ca si concurenti, pe Anastasia Sandu, Nicoleta Nuca si Angelo Simonica.
MAI POTI CITI