BIOGRAFIA Angelo Simonica wiki de talent de la Vocea Romaniei la Cei 4!

WIKI. Angelo Simonica are 22 de ani (nascut in data de 1 Septembrie 1995), fiind astfel cel mai mic (ca si varsta) dintre ”Cei 4”. Angelo Simonica a participat la Vocea României, ediția din 2013, concurs unde si-a capatat porecla de "micul Moga".

Angelo Simonica cântă la chitară, tobe, bass și pian și compune muzică. Încă de la vârsta de 15 ani Angelo a început să cânte alături de trupe rock, iar unele din piesele sale au avut milioane de vizualizări pe YouTube.

 “Ești gata baby” a avut 1,4 milioane de vizualizări, iar colaborarea sa cu Nicole Cherry, a avut aproape 4,5 milioane de vizualizări.

””Ești gata, baby ?” exprimă îndrăgosteala aia nebună din adolescență, iar Angelo s-a potrivit perfect cu piesa și cu videoclipul super fresh și mega colorat

angelo simonica biografie concurent cei patru

Pentru că este extrem de exigent, Angelo lucrează de doi ani un album propriu, însă când își pune ceva în minte este foarte determinat și ajunge să stea în studio chiar și 20 de ore deoarece pierde noțiunea timpului.

Piesa de suflet a lui Angelo este The man who cant be moved, cantata de cei de la The Script, iar artistul preferat, Bruno Mars.

Angelo Simonica incearca sa isi urmeze visul, sa nu se lase niciodata descurajat de ceea ce spun oamenii  din jurul lui si sa nu se opreasca niciodata din a compune, pentru ca la un moment dat cu siguranta ca va compune acel hit pe care toata lumea il va asculta pe repeat ore in sir fara sa se sature.

Intrand un pic si in biografia personala a lui Angelo Simonica, va spunem ca si "cancan" nevinovat, ca la 2 ani dupa Vocea Romaniei, acesta se iubea cu Isabela Yang.

poze rare angelo simonica si iubita adriana rosu

Iubita "Micului Moga" era si ea o mica vedeta.  Isabela Yang a jucat intr-un film pentru adolescenti "Love Bus". Insa se pare ca relatia nu a rezistat timpului.

Astfel, conform contului de Instagram a lui Angelo acesta are o noua iubita pe nume Adriana si care nu este o "artista" ci se pare ca este pur si simplu o... insotitoare de zbor. Dupa imaginile postate pe retelele de socializare se vede ca cei doi sunt foarte fericiti.

Anastasia Sandu, Dragoș Udilă și Angelo Simonica se vor confrunta (muzical)  în fiecare ediție a show-ului "Cei 4", care va fi difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 31 martie.
MAI POTI CITI