Rezumat REGELE INDRAGOSTIT serial coreean nou la TVR 2 cu Im Yoon-ah.

TVR 2 a adus in premiera o noua drama istorica sud-coreeana, „Regele îndragostit” („The King in Love”), un serial a carei actiune se poate rezuma astfel: intrigi palpitante presarate cu frumoase povesti de dragoste si prietenie, dar si cu sangeroase lupte pentru putere.

Serialul „Regele îndrăgostit” ne poarta cu secole în urmă, în Coreea condusă de dinastia Goryeo.

Copil fiind, prințul moștenitor al tronului, Wang Won (Im Si-wan) îi întâlnește pe Wang Rin (Hong Jong-hyun), care provine dintr-o familie de nobili de vază și pe frumoasa Eun-San (Im Yoon-ah), fiica celui mai bogat om din regat. 

Cei trei devin prieteni foarte buni, dar, la maturitate, rivalitatea amoroasă le va pune în pericol prietenia şi va aduce conflicte sângeroase în întregul regat.

Wang Wan, si prietenul sau din copilarie, razboinicul Rin, se îndragostesc de aceeasi fata, frumoasa Eun-San. Rivalitatea amoroasa le va distruge prietenia si va face ca situatie întregului regat sa fie pusa in pericol.
rezumat episoade regele indragostit serial coreean tvr2

Serialul REGELE INDRAGOSTIT are la bază romanul „Wangeun Saranghanda”, scris de Kim Yi-Ryung, şi a fost vândut, în afară de România, în tari ca: Filipine, China, Taiwan, Japonia, Thailanda, Indonezia, America şi Australia.

Rolul din serialul "Regele Indragostit" i-a adus actritei Im Yoon-ah (varsta 27 de ani) premiul pentru „Cea mai bună actriţă” în cadrul galei „Asia Artist Awards”.

Im Yoon-ah (cunoscută sub numele de Yoona) s-a remarcat în Coreea în primul rând în muzică. A făcut parte din trupa Girls’ Generation, iar ulterior a urmat o carieră solo. 

În actorie Im Yoon-ah a debutat în 2007, iar de atunci a jucat în mai multe seriale de televiziune cum ar fi: „You Are My Destiny” (2008), „Love Rain” (2012), „Prime Minister and I” (2013), „The K2” (2016). 
Trailer serial Regele Indragostit

Primul rol într-un film l-a avut în 2017, în pelicula de acţiune „Confidential Assignment”.

Actorul Im Si-wan s-a făcut remarcat în „Legendele palatului: Luna îmbrăţişează Soarele” şi „Prințesa procuror”, iar Hong Jong-hyun este cunoscut telespectatorilor din serialul de succes „Iubire sub vraja lunii”, difuzat în urmă cu câteva luni de TVR 2.
MAI POTI CITI