Rezumat Vin iubiri neasteptate, din 7 martie, la PRO 2 cu Gabriel Soto si Irina Baeva.

Telenovela "Vin iubiri neasteptate", titlul original Vino el amor, cu Gabriel Soto are premiera in data de 7 martie, de la 15:30 la PRO 2. 

Atunci cand pierzi tot ce ai mai scump pe lume, sufletul se strange si nu mai poti iubi.

O promisiune, o urma de speranta, topeste cea mai neagra inima. Iubirea se naste din nou, mai puternica si mai pasionala pe parcursul celor 141 de episoade din "Vin iubiri neasteptate".

În Statele Unite, telenovela  Vin iubiri neasteptate a fost foarte bine primită de către publicul american si a deveni astfel în cea mai vizualizată producție a Univision.

Distributie actori "Vin iubiri neasteptate":
 • Gabriel Soto - David
 • Cynthia Klitbo - Marta
 • Azela Robinson - Lilian
 • Irina Baeva - Luciana 
  rezumatul Vin iubiri neasteptate toate episoadele
 • Mar Contrer- - Susan
 • Moisés Arizmendi - César
 • Verónica J-peado - Sonia
 • Kimberly Dos Ramos - Graciela
 • Christian de la Campa - Juan
 • Alejandro Ávila - Marcos

Muzica de inceput a telenovelei "Vin iubiri neasteptate" este interpretata de Río Roma.

Rezumat Vin iubiri neasteptate

David (Gabriel Soto), își pierde soția Lisa (Laura Carmine) într-un accident comis de cumnata lui , Graciela (Kim Dos Ramos). 

David devine deprimat într-o asemenea măsură încât începe să-și neglijeze copiii, Fernanda (Sofia Castro) și Bobby

Soacra lui Lilian (Azela Robinson) și Juan (Christian de la Campa), care ar trebui să fie cel mai bun prieten al lui, încearcă să profite de situație pentru ai fura averea lui David.

Dupa ce a fost deportata si a ramas orfana de tata, Luciana a decis sa revina in Statele Unite pentru a se reuni cu membrii familiei sale.

Acolo il cunoaste pe stapanul unei podgorii si cunoaste, pentru prima data, dragostea. David Robleseste vaduv, ursuz si singur, insa totul este pe cale sa se schimbe pentru el.

Cei doi au de trecut multe piedici puse de persoane care nu vor sa ii vada impreuna si nu vor ca David sa isi recapete stilul de viata si sa ia in stapanire averea, asa cum ar fi trebuit.Trailer telenovela Vin iubiri neasteptate cu Gabriel Soto si Irina Baeva

O mama vitrega, un prieten fals si o alta femeie care si-l doreste pe David pentru ea insasi, vor incerca sa ii tina pe cei doi departe unul de celalalt.

Obsesia lui Graciela pentru David și disprețul lui Fernanda față de Luciana, îi împiedica să rămână vreodată în SUA.

Luciana devine dorinta de viata a lui David (Gabriel Soto), iar povestea lor de dragoste te va tine cu sufletul la gura, incepand cu 7 martie.

Asadar fiti cu ochii pe PRO 2 si pe premiera luii martie.