Biografia Cosmin Natanticu comediantul dat castigator "Ferma Vedetelor 2018".

Exista unele voci, care dau pe surse, numele castigatorului concursului Ferma Vedetelor 2018. Acesta ar fi nimeni altul, decat COSMIN NATANTICU, actorul de comedie despre a carei biografie vom vorbi in continuare.

Nascut in Petrosani, actorul si prezentatorul TV Cosmin Natanticu este acum unul din concurentii show-ului de la Pro TV.

Natanticu si-a petrecut majoritatea copilariei  la tara, la bunici, unde s-a simtit extraordinar si am invatat foarte multe lucruri, asadar experienta de la Ferma Vedetelor nu ar trebuie sa fie pentru el una deosebita.

Actorul face parte dintr-o familie cu cinci frati din aceeasi mama si acelasi tata. Mama lui a murit când avea 19 ani, iar tatal sau s-a recasatorit.
biografie cosmin natanticu comediant

Spune ca este norocos ca a avut frati si surori mai mari si o sora mai mica. A avut si responsabilitate într-o oarecare masura, dar a avut si fratii mai mari de la care a avut ce sa învate.

Lumea îl cunoaste pe Cosmin Natanticu de la „Divertis“, „Serviciul Român de Comedie“, „Taxi Driver“, iar cei care sunt iubitori de comedie, îl stiu si din show-urile de stand-up comedy si improvizatie.

Comediantul Cosmin Natanticu, în vârsta de 37 de ani, a povestit intr-un interviu cum a ramas repetent în liceu, de ce a renuntat la fotbal, cum si-a dat seama ca e facut pentru comedie si cât de bine se traieste din stand-up comedy în România.

În facultate i se spunea „Atlanticul“, în copilarie avea porecla „Dumbo“, dupa desenul animat cu elefantelul, pentru ca avea urechile foarte mari. 

In clasele V-VIII a avut sansa sa o aiba diriginta pe Cornelia Stanescu, mama lui Marius Stanescu, actor la Teatrul Odeon. Pe el, fiind mai fâsnet tot timpul, l-a vazut si l-a întrebat „Nu vrei tu sa dai la actorie?“, el - „Ba da, cum sa nu?“. 

Aventura in lumea comediei  a inceput in clasa a X-a atunci cand Cosmin Natanticu si-a facut trupa de umor ca sa faca parte din spectacol si sa nu plateasca bilet la balul bobocilor. 

Erau trei baieti, faceau glume de-ale lui Doru Octavian Dumitru, isi puneau peruci. Urmatorii ani la fel, tot faceau umor la baluri, apoi au fost la festivaluri de satira si umor pentru studenti.

A ajuns la TVR, iar oamenii îi spuneau ca aduce cu Puiu Calinescu, sa faca treaba asta, sa faca mai mult, sa dea la actorie.

In 2004 l-a cunoscut pe Adrian Vancica care i-a spus: „Domne, daca te duci la actorie, actoria îti ia treaba asta ta. Tu esti de necontrolat, actoria începe sa te controleze, îti pierzi din farmec..."

Dupa ce s-a terminat „Taxi Driver“ a fost coprezentator la „Suprize-Surprize“, în 2005, iar în 2006 s-a terminat sezonul si a ramas fara job. I-a fost foarte greu în perioada aceea.

Spune ca Facultatea a fost cel mai bun lucru din viata mea. În trei saptamâni s-a pregatit si a intrat al 13-lea la UNATC, cu nota 9,54.

Natanticu este de parere ca doar daca apari la televizor, poti sa faci si stand-up. 
Wiki Cosmin Natanticu  si Iubita lui

Stand-up-ul nu este un fenomen. Este OK, dar nu este atât de dezvoltat încât sa te duci tu, un no name chiar daca esti extraordinar. 

Daca nu esti cunoscut, nu vine nimeni la tine. Pe el l-a ajutat foarte mult ca a aparut la televizor, pentru ca el s-a apucat de stand-up mult mai târziu decât Bordea, Teo, Vio, Costel.

Iubia lui Cosmin Natanticu a facut senzatie la „X Factor”. Eliza Georgescu are varsta de 27 de ani si este actrita. 

Cei doi au o relatie interesanta, având în vedere ca si ea e actrita. Vorbesc despre lucruri, au pareri diferite, dar ... Cosmin spune ca este sigur ca "EL" are întotdeauna dreptate.

Despre Cosmin Natanticu s-a mai scris in ziarele de cancan in urma cu cativa ani, cand presa de scandal spunea ca acesta este amantul Oanei Mares, fosta sotie a lui Augustin Viziru.

Incheiem aceasta mica biografie Cosmin Natanticu, cu ceea ce ar putea fi cea mai dorinta a actorului: "... mi-as dori sa contez în lumea asta a actorilor comedianti. Numele meu sa conteze. Sa zici Natanticu si sa zâmbesti!".