Rezumat sezon 2 ELISA di RIVOMBROSA interese crude au ucis speranta publicului

Credeati ca totul s-a terminat cu bine in cazul iubitilor ELISA SCALZI aka ELISA DI RIVOMBROSA si CONTELE FABRIZIO RISTORI?

Din 6 februarie 2018 vom urmari cel de-al doilea sezon al serialului ELISA DI RIVOMBROSA.

Din nefericire acest nou sezon 2 aduce o serie de intamplari noi dar totul se invarte in jurul mortii tragice a contelui FABRIZIO RISTORI.

DE CE? Daca si in lumea serialelor a oamenilor care produc seriale a producatorilor a posturilor de televiziune exista interese....

EXISTA INTERESE si  din nefericire acestea au daunat serialului. INVIDIA este uriasa cand in problema apar banii si  industria de publicitate si multe alte lucruri.

Va voi povesti ce spun actorii personajelor principale  ALESSANDRO PREZIOSI si VITTORIA PUCCINI cei care au dat viata personajelor care au ramas in istoria serialelor si in inima publicului.
rezumatul sezonului 2 ELISA di RIVOMBROSA

Ce spune regizoarea CINZIA TH. TORRINI cea care si-a adus contributia la imensul succes al serialului.

Femeia care le-a facut cunostinta actorilor  ALESSANDRO PREZIOSI si VITTORIA PUCCINI doar dansa s-a ocupat si de gasirea actorilor care urmau sa interpreteze rolurile principale in serialul care a  adus  13 puncte de RATING postului CANALE 5.

Primul sezon al serialului ELISA DI RIVOMBROSA s-a bucurat de un succes IMENS iar fanii au asteptat cu sufletul la gura cel de-al doilea sezon.

PRIMUL SEZON al serialului ELISA DI RIVOMBROSA a fost urmarit de 12 milioane de telespectatori.

Cum sa il omori pe FABRIZIO RISTORI si  cum sa crezi ca dupa tot ce au patimit in primul sezon in numele dragostei ei nu vor ramane impreuna?

Ai crede ca italienii s-au molipsit de la producatorii turci asta daca nu am sti cat de mult a iubit acest proiect regizoarea CINZIA TH. TORRINI .

Ati vazut dragilor, in primul episod al celui de-al doilea sezon ca ELISA si FABRIZIO s-au casatorit si au fost fericiti de venirea pe lume a fiicei lor .

Micuta  a primit numele de AGNESE MARIA VICTORIA RISTORI dupa numele mamei lui FABRIZIO cea care practic a adus-o pe ELISA la RIVOMBROSA.

Sunt doar 13 episoade ale celui de-al doilea sezon al telenovelei ELISA DI RIVOMBROSA.

Cel de-al doilea sezon este plin de intrigi, tradari, polemici si dispute. Vom vedea cum va evolua AGNESE RISTORI fiica ELISEI si a lui FABRIZIO.

Oare va semana AGNESE cu parintii sai? Va avea frumusetea mamei dar si curajul si orgoliul si simtul acut al justitiei calitati mostenite de la tatal FABRIZIO?

Va apuca AGNESE sa isi cunoasca curajosul tata? Cum se va purta AGNESE cu mama ELISA si cu fratele MARTINO RISTORI?

Va apuca FABRIZIO sa il recunoasca oficial ca fiind fiul sau pe MARTINO  tocmai rodul iubirii lui FABRIZIO cu contesa LUCREZIA VAN NECKER BEAUVILLE?

Ce va face DUCELE OTTAVIO RANIERI? El va fi cel care ii va aduce sfarsitul lui FABRIZIO?

LUCREZIA va aparea si ea si va cauta sa se razbune pe DUCELE RANIERI? Va fi dureros pentru public care a rezonat cu cei doi eroi ELISA si FABRIZIO sa vada cum FABRIZIO va muri.

Ce va face ELISA? Ea a capatat de acum titlul nobiliar si e contesa ELISA RISTORI aka ELISA DI RIVOMBROSA.

Va dovedi ca este cu adevarat o femeie puternica. ELISA este acum o femeie bogata dar nobilii ii urasc atata pe ea cat si pe FABRIZIO RISTORI.

Din nefericire pentru ELISA si FABRIZIO,REGELE EMANUEL CAROL al  treilea moare si  asta nu va fi bine pentru ELISA si FABRIZIO care dorisera sa o prezinte pe mica AGNESE MAJESTATII sale REGELE.

Ce va face fiul REGELUI va deveni el urmasul la tron? Cum va proceda el cu nobilii?

Ce se intampla cu bravul si aratosul DR. CEPPI? Va ramane alaturi de ANNA RISTORI? Cine ii va sta alaturi ELISEI in vremuri grele?

Nu ati simtit teama ieri cand ati vazut ca ANGELO a tras in ELISA? Hai ca nu ne asteptam ca pana la urma sa ii vina mintea la cap lui ANGELO.

Dar DUCELE OTTAVIO RANIERI cum va reusi sa scape de fapt cum de  personajele negative au atat noroc in viata desi au facut multe lucruri rele si au produs crime si mizerii oamenilor de buna credinta?

Ati vazut cum s-a purtat DUCELE RANIERI cu biata LUCREZIA? A aruncat-o ca pe o masea stricata.

Tzzzz.. Biata ducesa CLELIA BUSSANI cum a cazut prada tradarii doamnei ei de companie KATHERINE cea care i-a adus moartea.

Si apoi KATHERINE a devenit amanta lui RANIERI. EROINA MODERNA ELISA RISTORI aproape ca nu va avea timp sa il jeleasca pe FABRIZIO al ei.

Ea e nevoita sa  aiba grija de MARTINO si AGNESE. Si INCREDIBIL scenaristii dezvolta uluitor personajul ELISEI.

UIMITOR cum este inima omului. ELISA are sansa la o noua poveste de dragoste.

Va aparea un nou personaj, un brav CAPITAN din MARINA BRITANICA. El se numeste CAPITANUL GRAY.

De el se va indragosti pana la urma CONTESA ELISA DI RIVOMBROSA.  Personajul CAPITANULUI GRAY va fi interpretat de actorul ANTONIO CUPO.

Daca nu mai e FABRIZIO  of... Dar  FABRIZIO trebuia sa iasa din serial.

Stati sa vedeti cum si de ce. Actorul ALESSANDRO PREZIOSI cel care a dat viata persoanjului FABRIZIO RISTORI s-a documentat despre personajul sau.

In istorie se spune ca la scurt timp dupa moartea REGELUI EMANUEL al treilea  si curajosul CONTE FABRIZIO RISTORI si-a gasit sfarsitul.

 Dar nu este doar asta. Motive profesionale l-au obligat pe actor sa iasa din serial.

Si imediat dupa trei episoade cine mai pleaca din serial? ELISA CONTESA RISTORI.

Va pleca in cele din urma si regizoarea CINZIA TH. TORRINI. Actrita VITTORIA PUCCINI cea care si-a facut debutul in seriale si filme a spus jurnalistilor ca este exclus ca ea sa mai apara in cel de-al treilea sezon.

VITTORIA PUCCINI a spus jurnalistilor ca practic s-a achitat cu brio de personajul ei ELISA DI RIVOMBROSA.

Si nu ar mai avea ce sa spuna in cel de-al treilea sezon. "PENTRU MINE EXPERIENTA s-a  oprit aici. Spun "ADIO" acestui personaj pentru ca vreau sa merg mai departe."

VITTORIA a mai spus ca doreste sa joace in seriale dar doar in cateva episoade pentru ca nu mai vrea sa joace in seriale de doua sezone.

Pur si simplu va spune NU unor contracte de cate zece luni. Vrea sa joce in filme istorice si in cinema.

Si practic a mai adaugat VITTORIA nici nu stiu ce imbunatatiri i s-ar mai putea adauga acestui personaj ELISA DI RIVOMBROSA.

Eu am facut totul a spus VITTORIA ca acest personaj ELISA DI RIVOMBROSA sa fie unul deosebit.

Si s-a vazut ca personajul a ajuns la inima publicului care a adorat-o. Regizoarea CINZIA TH. TORRINI a spus :

"CHIAR SI PENTRU MINE EXPERIENTA S-A INCHEIAT". E destul de neobisnuit ca un regizor sa lucreze la cel de-al doilea sezon al aceluiasi serial.

Si totusi, CINZIA TH. TORRINI a acceptat sa mai regizeze doua episoade ale celui de-al doilea sezon.
Final Sezon 2 ELISA di RIVOMBROSA

Iar celor doua episoade li s-au mai adaugat la insisitenta publicului inca sase episoade.

Restul episoadelor pana la 13 au ramas in grija altui regizor. CINZIA TH. TORRINI a spus ca a dorit sa is ia la revedere cum trebuie de la proiectul de suflet ELISA DI RIVOMBROSA.

CINZIA a spus ca a vrut sa se asigure ca o lasa  pe ELISA pe maini bune  altui regizor.

CINZIA TH. TORRINI a fost ofertata de cei de la RAI UNO sa regizeze un alt serial istoric care sa il intreaca in audiente pe celalalt serial.

La postul RAI UNO regizoarea s-a ocupat de serialul" MONTELBANO."  Atat regizoarei cat si actorului ALESSANDRO PREZIOSI li s-a parut o mare nedreptate asta referitor la atitudinea celor de la RAI UNO.

VITTORIA PUCCINI spunea ca nu stie daca se va mai face sezonul al treilea al telenovelei ELISA DI RIVOMBROSA.

Oricum ea anuntase ca nu va juca in sezonul 3 si este sigura ca sezonul 3 se va face daca sezonul al doilea va fi de succes.

Ce s-a intamplat? Cei de la RAI UNO au luat-o pe CINZIA TH. TORRINI si i-au dat pe mana regia serialului" MONTELBANO."

Numai ca desi regizoarea a acceptat   s-a intamplat ca serialul cu sezonul al doilea  al" ELISEI DI RIVOMBROSA" nu se terminase.

Serialul inca rula pe CANALE 5 cand cei de la RAI UNO au dat drumul serialului "MONTELBANO."

Practic telespectatorii erau fortati astfel sa renunte la ELISA DI RIVOMBROSA si sa se uite la serialul lor.

VITTORIA PUCCINI si ALESSANDRO PREZIOSI au spus ca acest lucru e nedrept si in plus cei de la RAI UNO au dat dovada de cruzime si rautate fata de telespectatori.

La fel a crezut si regizoarea dar ce sa ii faci daca banii dicteeaza? Dar CINZIA TH. TORRINI a spus ca ambele productii sunt de calitate si ii sunt dragi.

Dar nu era nevoie ca telespectatorii sa asiste la aceasta ciocnire intre cele doua seriale. Practic ELISA DI RIVOMBROSA a adus in inimile publicului ideea de FAMILIE.

Iar serialul "MONTEBLANO" a adus telespectatorilor ideea de DEZBINARE. Serialul MONTEBLANO" a adus dezbinare in randul telespectatorilor.

De ce? Pentru ca acest serial "MONTEBLANO" a riscat si prababil pe alocuri asa a si a fost.

Ideea de a-i desparti cu forta pe fanii serialului ELISA DI RIVOMBROSA" si de a-i obliga sa se uite la serialul " MONTEBLANO" a riscat sa ii arunce departe  tocmai pe fanii noului serial MONTEBLANO".

Si e pacat pentru ca actorii care au jucat in serialul "MONTEBLANO" nu aveau absolut nicio vina .

Ce vina sa aiba fanii si actorii serialului ca unii din industrie filmului sunt hapasani dupa bani si pentru asta calca si fara ghilimele  totul in picioare.

Asta e lumea banii ii orbesc pe unii si nu  se gandesc decat la propriile interese. Cine pierde?

Fix PUBLICUL adica oamenii care iubesc ARTA. Ce pacat!

CINZIA TH. TORRINI spune ca din pacate strategia celor de la RAI UNO a fost paguboasa pentru public dar pentru ei conteaza doar banii.

CINZIA TH, TORRINI regizoarea serialului ELISA DI RIVOMBROSA spune ca aceasta strategie a celor de la RAI UNO  i-a adus dezamagire .

A acceptat sa regizeze srialul MONTELBANO dar a suferit mult. A suferit pentru serialul ELISA DI RIVOMBROSA pentru ca proiectul a fost unul de suflet.

Pentru unii chiar nu conteaza nimic altceva in afara banilor. Tocmai de aceea despre unii oameni se spune ca isi vand si sufletul pentru bani.

CINZIA TH. TORRINI spune ca jobul de regizor e facut sa fie vazut de public si nu ARS pentru  si in fatat publicului.

NU NOI REGIZORII am vrut sa se ajunga la comparatia intre doua seriale. Ambele sunt de aceeasi calitate dar nu sunt la fel pentru ca sunt totusi doua produse diferite.

Companiile si televiziunile se lupta isi declara tazboi in numele banilor si a audientelor. Si nici ca le pasa ca doar PUBLICUL are de pierdut din acest razboi nenorocit.

Inclusiv regizoarea CINZIA TH.TORINI a subliniat ca sunt interese. Serialul ELISA DI RIVOMBROSA a fost un produs excelent drept dobada cifrele din publicitate  indicau asta.

Ei bine gratie celor din publicitate un produs bun nu s-a mai dovedit ATAT DE BUN. Si uite asa s-au produs DEZECHILIBRE.

Ce spune FABRIZIO RISTORI adica actorul care i-a dat vita acestui frumos personaj?

Actorul ALESANDRO PREZIOSI a spus ca regreta profund ca producatorii serialului unii dintre ei pentru ca au vrut sa castige bani au divulgat inainte  amanunte despre moartea personajului si asa s-a distrus MAGIA din serial.

Cat despre alegerea sa de a parasi serialul are la baza o coincidenta profesionala. Daca as fi putut nu as fi parasit-o pe ELISA DI RIVOMBROSA in serial.

Si imi pare rau ca deja se stiu atat de multe amnunte despre ce se va intampla in continaure in serial.

NU STIU CINE E RESPONSABIL DAR CU SIGURANTA NU EU PORT VINA a spus ALESSANDRO PRESIOZI.

Cei din serial niic nu apucasera sa publice pozele cand deja a aparut in eter ca domnul conte FABRIZIO RIVOMBROSA a murit.

Este un act de cruzime si rautate gratuita indreptat impotriva publicului a mai spus ALESSANDRO PREZIOSI.

Si nici ELISA DI RIVOMBROSA aka actrita  VITTORIA PUCCINI nu are nicio vina in treaba asta.

Dca ELISA viseaza nu se paote barfi pe sema acestei povesti a mai spus ALESSANDRO PRECIOZI.

Cum sa rivalizeze intre ele doua seriale? Cum sa pui publicul NU SA ALEAGA ci il fortezi sa faca o alegere fara voia lui? ALESSANDRO PRECIOZI a subliniat ca este o grava si imensa gresela a celor de la postul RAI UNO.

Dupa iesirea din serialul care i-a adus faima VITTORIA PUCINI a  inceput filmarile in AUSTRIA la un serial german.

Acest serial urma sa se difuzeze pe MEDIA SET. Era vorba de un serial fiction in care VITTORIA PUCCINI  urma sa interpreteze rolul unui personaj puternic.

Serialul s-a numit "GIRO DI VITE" aka " INTORSATURILE VIETII". ALESSANDRO PRECIOZI a ales singur sa iasa din serial pentru ca  avea de onorat un eveniment in AMERICA si pur si simplu nu putea lipsi.

Glumind el a spus ca o lasa pe ELISA pe maini bune caci CAPITANUL GRAY e un barbat destoinic si afectuos.

Din punct de vedere al scenariului se mai intampla ca in seriale personajul sa moara. Asta chiar daca cei doi eroi se iubesc la nebunie.

Noua ne spuneti de rolul scenaristilor si al regizorilor cand vine vorba sa omaore personajele principale ?

Ne-am invatat lectia noi telespectatorii atunci cand regizorea din TURCIA l-a omorat intr-un mod neasteptat si brutal pe KEMAL personajul cel mai iubit al telenovelei " KARA SEVDA".

Ba mai mult regizoarea a transmis publicului ca asa  trebuia sa se intample ca era firesc. Ca doat MOARTEA face parte din viata.

Noroc cu  serialul " REGINA NOPTII" . In sfarsit regizorii acestui serial NU AU OMORAT personajele si se termina totul cu bine .

KARTAL si SELIN RAMAN IMPREUNA oferind publicului imensa buucrie de a-i vedea buucrandu-se de dragostea lor.
Sezonul 2 ELISA di RIVOMBROSA toate episoadele

Dar veti sta in emotii pana la final. Uitati-va ca merita e un final care va va  umple sufletele d ebuucrie.

Si bucria publicului a fost dubla pentru ca am avut ocazia de a vedea niste actori extraordinari care au jucat SUBLIM.

Ce ziceti de  personajul HAKAN sotul   HUMEI? L-ati recunoscut pe simpaticul SUMBUL din SULEYMAN MAGNIFICUL?

Dar pe sotia fratelui lui SELIN ati recunoscut-o? Tot in SULEYMAN MAGNIFICUL am vazut-o in rolul  slujnicei rivalei  SULTANE a lui HUREM.

Iar pe baiatul lui AZIZ ALKAN pe MERT l-am vazut in serialul IN DRAGOSTE SI RAZBOI. Acolo el MERT era unul din fratii LUPULUI SEYIT.

Si ce joc extraordinar face actrita care o interpreteaza pe  nevasta lui KARTAL!

Sa revenim la ELISA DI RIVOMBROSA. ALESSANDRO PREZIOSI a fost nevoit sa o paraseasca pe ELISA pentru ca  avea sa jaoce in AMERICA la NEW YORK intr-un musical "GIVE ME THREE CARAVELS.

O asemenea sansa nu poate aparea de doua ori in viata asa ca ALESSANDRO PREZIOSI a fost nevoit sa paraseasca serialul.

Dar...  "BETTER TO KILL RISTORI THAN TO MAKE FUN OF THE PUBLIC FUELING THE HOPE OF RETURN".

ALESSANDRO PREZIOSI a spus ca mai bine sa maora personajul sau CONTELE FABRIZIO RISTORI decat sa se faca  bascalie de public si el publicul sa fie pacalit cu ideea reintoarcerii personajului in serial."

Si cum deja transpirase maortea personajului inca inainte c apublicul s avada asta da e mai bine ca contele FABRIZIO RISTORI a murit spunem si noi.

Ne doare sufletul ca rautatea unora a ucis  dragostea dintre ELISA si FABRIZIO.

Ramane sa decideti voi daca v-a palcut cel de-al doileea sezon al serialului adorat de publicul din lumea intreaga.

Cel putin in viata reala ELISA si FABRIZIO si-au dus povestea de dragoste in viata. VITTORIA PUCCINI si ALESSANDRO PREZIOSI s-au casatorit si au trait ca intr-un basm verme de sapte ani.

Au fost binecuvantati ca in serialul ELISA DI RIVOMBROSA cu o fetita pe care au botezat-o ELENA PREZIOSI.

Si chiar daca VITTORIA a fost inselata de ALESSANDRO si acesta a regreatta si sia-a cerut scuze  inevitabilul divort intre cei doi s-a produs.

In zilele noastre VITTORIA PUCCINI s-a recasatorit si este feriicta alalturi de sotul ei. ALESSANDRO PREZIOSI si VITTORIA PUCCINI au ajuns sa aiba o relatie buna de dragul copilului lor ELENA o pustoaica superba.

ALESSANDRO PREZIOSI si VITTORIA PUCCINI iis iubesc fata si o rasfata. In inimile noastre raman personajele telenovelei ELISA DI RIVOMBROSA.

ELIZA SCALZI aka ELISA DI RIVOMBROSA si CONTELE FABRIZIO RISTORI eroii uneia dintre cle mai frumoase si sensibile povesti de iubire.

Asta insemna ca povestile din filme pot deveni realitate. Indiferent daca sunt de scurta durata sau sunt infinite.

In serialul ELISA DI RIVOMBROSA stim siguri ca dragostea dintre ELISA si FABRIZIO este nemuritoare.

Va spuneam ca regizoarea CINZIA TH. TORRINI i-a invitat pe ALESSANDRO si VITTORIA sa se cunoasca mai bine inainte de inceperea seriaulului.

Atunci cand a vazut-o pe VITTORIA PUCCINI, ALESSANDRO PREZIOSI a exclamat : CAT ESTE DE FRUMOASA!

VITTORIA PUCCINI a fost mai retinuta si nu a spus nimic parand usor stanjenita de complimentele lui ALESSANDRO PREZIOSI.

Si in timpul cinei date de CINZIA TH. TORRINI ALESSANDRO a sorbit-o din ochi pe frumoasa VITTORIA.

Si incet si VITTORIA s-a lasat convinsa de ALESANDRO PREZIOSI. La fel ca si personajul sau CONTELE FABIZIO RISTORI, nobil, curajos si romantic. ALESSANDRO PREZIOSI a cucerit-o pe VITTORIA PUCCINI aka ELISA.

Ce frumos e in basme! Ai ocazia sa vezi si lucruri bune dar si rele. Si e cu atat mai frumos cu cat eroii uneori raman impreuna pentru totdeuana. Cat de mult ne place acest final.

SI AU TRAIT FERICITI PANA LA ADNCI BATRANETI. Si apoi SFRASIT! Sa nu pierdem din vedere ca orice in lumea asta are un sfarsit.

EXCEPTIE face doar DRAGOSTEA. Ea poate trai INFINIT in sufleyele noastre cgiar daca viata ne loveste cu maortea cuiva drag.

Si atunci e bine sa nu uitam " MEMENTO MORI"! Sa ne amintim ca nu suntem nemuritori.

Sa traim viata frumos si in armonie! Viata frumaosa ne-o fac multe lucruri.

Filmele fac parte din viata noastra. Ele filmele si serialele ne arata dragostea in felurite feluri.

Si noua ne plac finalurile fericite! Si cand ne intristeaza vreun sfarsit sa ne aducem aminte ca doar DRAGOSTEA este ceea ce conteaza. In  filme ca si in viata.