Biografie Iulia Dumitru noua iubita a lui Bebe Cotimanis, o frumoasă actrita cu ochi verzi.

Cancanul zilei este "povestea de iubire" dintre Bebe Cotimanis si Iulia Dumitru. Cu toate ca Cotimanis se pare ca nu este divorţat de Florina Mărcuţă, make-up artist, cu care trăia de 17 ani, fostul jurat de la "Romani au talent" a apărut deja cu o altă femeie.

Este vorba despre colega lui de scenă, Iulia Dumitru, actriţă cu care formează un cuplu şi în faţa sperctatorilor în piesa "Old Love", prilej tocmai bun pentru a rasfoi biografia acesteia.

Conform datelor din CV, actrița Iulia Dumitru este absolventă a Facultății de Arte, specializarea Artele spectacolului (Actorie) și a programului de masterat Artă Teatrală, din cadrul Universității Spiru Haret din București.

În prezent urmează cursurile școlii doctorale de teatru din cadrul UNATC București.

Ca si actrita a Teatrului Masca, Iulia Dumitru a excelat în piesele carageliene și nu numai prin farmec și umor.
iulia dumitru biografie wiki de actrita indragostita
Prin gesturi delicate, dar ferme, Iulia Dumitru combină perfect acel șarm al vremurilor de odinioară cu ieșirile isterice caracteristice personajelor interpretate. 

Dupa un scurt rol secundar în filmul artistic „Amintiri din Epoca de Aur 1” (omnibusul produs de Cristian Mungiu, în anul 2009), Iulia Dumitru a revenit în forta pe ecrane în pasionantul si controversatul rol al Kyrei Kyralina, rol pentru care a si primit „Premiul pentru actorie rol feminin – Actrita anului 2015”.

In paralel cu activitatile din teatru sau de pe platourile de filmare Iulia Dumitru urmeaza cursurile Scolii doctorale din cadrul UNATC, specializarea fiind teatrul aplicat. 

Face asta pentru ca spune ca iubeste pedagogia teatrala. Îsi doreste sa calce pe urmele doamnei Olga Delia Mateescu, ce îi este profesor coordonator de doctorat.

Actorul Bebe Cotimanis a mai fost casatorit civil, relatia a durat circa 9 ani si s-a încheiat în urma cu 20 ani. Din urma acestei relatii a aparut pe lume fiica lui, Adela, acum în vârsta de 29 de ani.

Dupa aceasta relatie, Bebe Cotimanis s-a casatorit la Vatra Dornei în vara lui 2014 cu Florina Marcuta . Actorul si make-up artista au împreuna un baiat de 15 ani.