Pareri SENSITIVE PRECISION VEET pretul sacaparii de parul de pe zonele delicate ale corpului tau.

Inainte sa ne facem o o parere despre epilatorul SENSITIVE PRECISION trebuie sa stiti (si asta nu e un soi de publicitatea de pe forumuri)  fie ca doriti eliminarea parului de pe fata, axile, zona inghinala sau picioare  o puteti face intotdeauna cu incredere cu produsele Veet (VEZI PRETUL LA ZI).

De ce? Pentru ca firma Reckitt Benckiser aduna sub aripa sa o serie de branduri de renume mondial pentru a asigura inovatie si dezvoltare continua a gamei de depilatoare Veet.

Reckitt Benckiser vinde in fiecare an aproximativ 46 milioane de produse Veet pentru a fi folosite de catre 30 de milioane de femei din intreaga lume, iar trimerul SENSITIVE PRECISION este doar unul dintre aceste produse.

Cu noul epilator Veet Sensitive Precision  puteti acum sa obtineti rapid aspectul pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
pareri forumuri sensitive precision veet epilator femei

Are doua capete pentru zonele mici ale corpului, unul pentru sprâncene si fata si unul pentru axile si zona inghinala.

Lamele Veet Sensitive Precision nu ating pielea si astfel nu exista riscul de taieturi.

Trimmer-ul mai are în componenta o perie mica-mica de curatare, o baterie si un saculet protector.

Tunde SENSITIVE PRECISION si modeleaza rapid si delicat parul de pe zonele sensibile si delicate ale corpului, cum ar fi fata, linia bikinilor si axilele.

SENSITIVE PRECISION este rapid si delicat: indepartati cu usurinta parul nedorit dintr-o singura miscare, fara teama de taieturi.

Precizie ridicata a SENSITIVE PRECISION este unul dintre lucurile apreciate pe forumuri de cosmetica.

SENSITIVE PRECISION este dotat cu accesorii dedicate pentru modelare si aranjare precise. Ideal si pentru retusuri rapide. Se poate clati cu apa (consultati manualul de utilizare pentru instructiunile de curatare).

SENSITIVE PRECISION se curata usor cu ajutorul periutei care o însoteste in pachet, iar capetele se clatesc cu apa.

Pentru întretinerea lamelor si o performanta mai buna a acestora, este recomandata folosirea unei ulei cu care sa fie unse regulat.

Mod de curatare epilator SENSITIVE PRECISION VEET:

Asigurati-va ca aparatul este oprit. Utilizati peria de curatare pentru a inlatura resturile de par sau de praf.

Nu spalati corpul principal al aparatului, pentru a evita riscul de deteriorare cauzata de contactul cu apa.

Clatiti capetele de tundere direct cu apa curata de la robinet. Stergeti aparatul dupa curatare. Se recomanda sa adaugati 1-2 picaturi de ulei lubrifiant pe lame si sa porniti aparatul pentru 2-3 secunde, pentru a asigura o durata optima de utilizare a lamelor.

Iar pretul... ei bine puteti cumpara epilatorul Veet Sensitive Precision la un pret cuprins intre 90 si 100 lei in functie de magazine si eventualele promotii.

In final parerea noastra despre epilatorul SENSITIVE PRECISION este ca merita sa aruncati o privire peste larga gama de produse Veet de inalta calitate si eficiente in indepartarea parului.

Important este sa alegeti metoda de indepartare a parului care este cea mai potrivita pentru voi si cautati produsul Veet potrivit pentru o piele neteda si perfect epilata.
MAI POTI CITI