RECENZIE: 5 ingrediente. Mese rapide & usoare de JAMIE OLIVER. Cadou de Dragobete de la Nemira.

Editura NEMIRA va ofera de Dragobete 2018 pana la 50% reducere la preturile titlurilor selectate pentru promotie. (VEZI AICI PRETUL)

Ne vom opri astazi la cartea "5 ingrediente. Mese rapide & usoare", o carte de bucate semnata de celebrul Jamie Oliver.

Pana de Dragobete editura Nemira va ofera aceasta carte la un pret redus cu 10% fata de oferta normala.

"5 ingrediente. Mese rapide & usoare" este o carte care se concentreaza, in integralitatea ei, pe combinatii culinare geniale, formate din numai cinci ingrediente.
pareri recenzii 5 ingrediente mese rapide usoare carte de bucate

Aceste ingrediente special alese se potrivesc de minune laolalta, rezultand preparate delicioase, cu maximum de aroma si, totodata, cu minimum de efort din partea voastra.

Ingrediente de calitate, de loc scumpe, dar care alese si combinate cu intelepciune pot schimba radical calitatea mancarii.

"Mese rapide & usoare" va invata cum sa gatiti mancaruri pe care le puteti duce la masa in 30 de minute sau chiar mai putin.

Unele dintre retete pot fi pregatite uluitor de rapid – sa zicem, in 10 minute de lucru efectiv –, dupa care cuptorul (ori aragazul) va va desavarsi efortul intr-un mod delicios.

Avand la indemana cartea, "5 ingrediente. Mese rapide & usoare" fiecare dintre voi va putea sa sa gateasca orice, cu placere, pornind de la zero – si nu ar mai avea nicio scuza pentru a nu izbuti!

Autorul, Jamie Oliver a conceput aceasta carte de bucate cat mai simplu cu putinta, astfel incat orice novice sa poata deveni autorul unor mancaruri extraordinare, celebrand savorile a doar cinci ingrediente in oricare zi.

Iar asta, indiferent de ocazie, incepand de la o cina rapida din timpul saptamanii si terminand cu un imbelsugat ospat de weekend cu prietenii.

Pe scurt despre biografia lui Jamie Oliver

Este casatorit din anul 2000 cu fostul model Juliette Norton (Jooles) si au împreuna 4 copii : Poppy Honey (nascuta pe 18 martie 2002), Daisy Boo (nascuta pe 10 aprilie 2003), Petal Blossom Rainbow (nascuta pe 3 aprilie 2009) si Buddy Bear Maurice (nascut pe 15 septembrie 2010).

În paralel cu emisiunea TV, care apoi s-a numit "Oliver's Twist", Jamie a scris mai multe carti: "The Naked Chef", "The Naked Chef Takes Off", "Happy Days" si "Jamie's Kitchen".

Oliver este de asemenea editorul revistei "British GQ", colaborator al "Times Magazine" si are un editorial lunar în revista "Marie Claire". A mai scris, de asemenea, "La masa cu Jamie" si "Cu Jamie prin Italia".