CASTING un SERIAL ONLINE ROMANESC ajuns la SEZONUL 2!

Patru preietene stateau intr-o seara pe canapea si povesteau de ce oare nu au noroc la castinguri. Domnisoarele de care vorbim impartasesc aceeasi meserie sunt toate actrite si in plus sunt toate prietene bune.

E greu sa fii actor /actrita in Romania ca si in alte colturi ale lumii dar cu deosebire la noi unde locul culturii, al artelor este NU cel meritat.

Si totusi ACTORII din ROMANIA reusesc performante deosebite primesc premii la MARILE FESTIVALURI DE FILM facandu-ne mandri ca suntem romani.

Mai avem inca  motive de mandrie ca romanii sunt oameni de isprava si ei duc faima acestei tari micute si inimoase  peste hotare.

In tot acest tumult politic si social greve, mitinguri de protest,nemultumiri, certuri politice si  multitudine de dezvaluiri si BREAKING NEWS-uri, ARTA ne face sa zambim  sa ne relaxam.

rezumat casting sezonul 2 serial online romanesc

Cine sunt cele patru prietene actrite si ce au reusit ele? Numele lor sunt: ANA UDROIU, OLIMPIA MELINTE despre a carui biografie am scris, talentata si premiata actrita care a jucat in filme romanesti premiate peste hotare.

OLIMPIA MELINTE a reusit sa isi cladeasca o adevarata cariera in strainatate. De ceva vreme OLIMPIA MELINTE sta in tara si se implica in diverse proiecte.

OLIMPIA MELINTE alaturi de prietenele sale actrite ANA UDROIU, ANDREEA SOVAN si ROMINA SEHLANEC s-au implicat intr-un proiect si slava cerului acesta s-a dovedit un mare succes.

Asta e forta femeilor. Cele patru actrite doreau sa jaoce impreuna intr-un film si se saturasera sa stepte ca regizorii sa le propuna un proiect.

In prima faza s-a pornit de la un scurt metraj apoi acesta s-a transformat intr-un SERIAL ONLINE.

ROMINA SEHLANEC a spus ca e foarte rara situatia in care oamenii se inteleg unii cu altii si au o buna  comunicare.

E rara in viata ocazia dar si mai rar se intampla sa ai parteneri de scena cu care simti ca poti comunica dintr-o privire.

ROMINA SEHLENAC a dat viata personajului MISS. In prezent actrita  e fericita ca a obtinut titlul de DOCTORAND.

ANDREEA SOVAN in serial este personajul CARMEN si e sefa grupului celor patru fete.

ANDREEA SOVAN are incredere si pe mai departe in proiectul lor ce  s-a dovedit a  fi un adevarat act de pionierat.

In lume oamenii s-au obisnuit sa se uite la seriale online la noi e ceva mai greu pentru ca la noi in tara lumea s-a obisnuit cu serialele ce se difuzeaza la televizor.

Tinerii din strainatate se uita la seriale online si  se uita foarte putin spre deloc la televizor. In Romania TELEVIZORUL este REGELE INDESTRUCTIBIL al romanilor.

Chiar si amenajarile interioare sefac in functie de DOMNUL REGE, MARIA SA BUCURIA SUPREMA a romanilor - TE LE VI ZOR-ul.

E bine cand esti entuziasmat si vrei sa realizezi un proiect. Dar ENTUZIASMUL nu ajunge.

Ai nevoie de BANI si OAMENI de SPECIALITATE. Si unde ii gasesti?

Norocul acestor patru actrite talentatea s-a numit ANDREI GHEORGHE SINGURUL care s-a aratat dispus sa le ajute.

Si nu numai ca le-a ajutat dar a fost PRODUCATORUL preimelor trei episoade ale PRIMULUI SEZON al serialului.

Fetele au incercat si au reusit sa se descurce cu putini bani dar cu multa implicare si seriozitate.

Unde s-a filmat serialul CASTING? La sediul companiei de productie DIUD.

Atmosfera era placuta la filmari. Pe unde te uitai erau paturici, calculatoare, jucarii de plus.

Cele patru actrite au fost nevoite sa se concentreze si sa filmeze fara prea multe duble si au avut ca grija principala sa nu depaseasca limitele  de timp .

Cine se uita s-a uitat la acest serial ONLINE? PUBLICUL TANAR cu varsta cuprinsa intre 16 si 40 de ani.Tinerii insetati de informatie cei care sunt marii consumatori ai NEW MEDIA / ONLINE MEDIA cu toto ce cuprinde  ea de la informatii din toate domeniile pana la emisiuni si filme  ce se difuzeaza in mediul online.

De unde a venit profitul ? Simplu din numarul de SUBSCRIBERI si din numarul persoanlor care  se uita la produsul oferit de cele patru tinere si talentate actrite.

Bucuria cea mai mare a celor patru a fost nu doar RECUNOASTEREA PUBLICULUI dar si aprecierea colegilor de breasla a altor actori si actrite tinere care si-au exprimat dorinta de a juca si ei in cel de-al doilea sezon.

 In prezent se munceste la acest al doilea sezon al serialului CASTING. Iar PUBLICUL astepta cu nerabdare inceperea lui.