Pareri la cald Mercedes-Benz A-Class 2018, reactia consumatorilor pe retelele de socializare.

Principala emotie a parerilor consumatorilor despre Mercedes-Benz A-Class 2018, noua vedeta a producatorului german, care va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva în Martie 2018. este una de multumire si surpriza placuta. 

Asteptarile fanilor marcii Mercedes-Benz se pare ca au fost indeplinite, insa dupa prezentarea oficiala vom vedea desigur mai bine cum se vor prezenta opiniile acestora, daca vor suferi sau nu o modificare radicala a polaritatii emotionale.

Exemplu de mesaj de pe retelele sociale care exprima multumire:

Emotie: Bucurie
Autor: @DriveAndRideCom
Continut: Check out this awesome video: New Mercedes-Benz A-Class 2018. The benchmark in the compact #Aclass2018 #Mercedes… https://t.co/3Tue3ggglh

Opinii Clasa A Mercedes-Benz 2018

Producatorul german considera Mercedes Clasa A 2018 ca fiind următorul pas în filozofia de design "Sensual Purity” – noua compacta fiind acum ceva mai încăpătoare datorită extinderii ampatamentului cu 30 de mm și a ecartamentului față cu 14 milimetri.

În același timp, portbagajul este și el mai încăpător (370 litri, un plus de 29 față de predecesor) dar și mai primitor datorită deschiderii cu 20 cm mai largi și a lungimii compartimentului crescută cu 11,5 cm.

Cele trei noi propulsoare disponibile pe Mercedes-Benz Clasa A sunt A 200 și A 250 pe benzină, precum și A 180 d.

Primele două sunt codificate M 282 (model dezvoltat împreună cu Renault) și M 260 – un 1.4 litri și un 2 litri de 163 CP/250 Nm și 224 CP/ 350 Nm.

Topice legate de noul Mercedes-Benz A-Class 2018
  1: 2018a-classmercedes-benznewworldpremieretrailer@youtubethunderlister
  2: newtopcorvettelisterthunderchevy2019zr1premiereworld
  3: revealedworldpremieretrailerspecs@youtubemercedesa-classnewbenz
  4: mercedesbenzmercedes-benzreleasedesigndaterevealedcompactbenchmarkclass
  5: specscompactbenchmarkmercedes-benzall-newclassmercedesviainfotainmenttech
  6: infotainmenttechall-newauto][compactbenchmarkvideoclass
  7: video@youtubeaddedplaylisttrailerpremiereworldlikednewhighlights
  8: wouldhopedrivelikeelectroneumcryptocurrencya-class@youtubemercedes-benznew
  9: hatchbacktrailerall-newreleasedatedesignmercedes-benzmoderntampildan
  10: newviavideo👉liked@youtubea-classlikedrivehopeIn acest momemnt, singura opțiune diesel este noul OM 608 de 1,5 litri și 116 CP – toate trei sunt oferite cu o nouă cutie de viteze automată, 7G-DCT cu dublu ambreiaj (doar motorul de bază pe benzină are și opțiunea cutiei manuale cu șase trepte). 

Opțiunile notabile mai includ și sistemul all-wheel drive 4Matic sau suspensia cu tărie ajustabilă – ambele cu caracteristici controlabile prin intermediul sistemului Dynamic Select, oferit de acum standard.