Pareri BT Pay, Cumparaturi si transfer de BANI la indemana oricui cu ajutorul Telefonului.

Sa ne facem o parere despre aplicatia BT Pay noul instrument de plata lansat la finalul lui ianuarie 2018 si care promite sa ne schimbe experienta pe care o aveam pana acum la cumparaturi, atunci cand dorim sa le platim contactless.

Dar si modul in care trimitem bani spre alte persoane sau dintr-un cont personal in altul se scchimba cu ajutorul BT Pay.

Nu ai la tine cash si trebuie sa platesti ceva? Nu este nicio problema! Ti-ai uitat cardul acasa si ti-ai dat seama tocmai cand trebuia sa platesti ultima achizitie? Se mai intampla! Sau vrei sa ii trimiti rapid bani prietenului tau?

Daca tot ai telefonul tot il ai la tine, de acum inainte sa stii ca te poate ajuta inclusiv sa platesti ceea ce cumperi in magazine sau sa trimiti bani cu "viteza luminii".
pareri bt pay banca transilvania plati cu telefonul

BT + Pay = BT Pay, este in sine un produs tip aplicatie de tip wallet pentru cumparaturi contactless si transfer de bani cu telefonul.

Odata descarcata pe smartphone-uri cu Android si iOS, aplicatia BT Pay transforma telefonul intr-un portofel digital.

BT Pay este valabila pentru clientii Bancii Transilvania, indiferent de cardul BT pe care il au – de debit, de cumparaturi sau de calatorii, Visa sau Mastercard.

Iata rezumand care sunt cele mai importante beneficii ale utilizarii BT Pay:
  • Atunci cand trebuie sa platesti ceva, in tara si in strainatate. E foarte simplu: cat trebuie sa apropii smartphone-ul de terminalele contactless ale comerciantilor.
  • Atunci cant trebuie sa trasferi bani - intre cardurile proprii sau catre ale altor persoane - prieteni, familie etc. 
  • Daca vrei sa ai la indemana ofertele bancii si pe cele ale partenerilor Programului STAR, dedicat celor care au carduri de cumparaturi de la Banca Transilvania. 
  • Atunci cand doresti sa stii mai multe detalii despre tranzactiile facute cu cardul/cardurile BT sau cati bani mai ai in cont

Inainte de a downloada aplicatia BT Pay si a o instala pe smartphone tineti minte urmatoarii pasi:
  • Daca esti client BT, este primul pas
  • Daca ai smartphone cu Android si iOS, e al doilea pas inainte
  • Apoi intra pe Google Play Store sau App Store, descarca aplicatia BT Pay si adauga in format digital cardurile pe care le ai la banca noastra
  • Acum poti iesi la cumparaturi doar cu telefonul

Primele reactii de pe grupurile de discutie de pe retelele de socializare referitoare la BT Pay sunt incurajatoare. Polaritatea lor emotionala este pozitiva si exprima in principal un sentiment de multumire din partea clientilor.
MAI POTI CITI