Pareri FLUIDOSOLE pentru fata si corp cu Ulei de Argan si Vitamina E.

Sa ne facem o parere despre produsul de protectie solara Fluidosole de la L'Erbolario, care pe langa protectia solara are si o actiune antiîmbatrânire si este rezistenta la apa.

L'Erbolario îti propune produse eficiente dedicate diferitelor tipuri de piele sau diferitelor momente ale expunerii, produse care:

- contin substante naturale hidratante, hranitoare, calmante cu o eficienta deosebita; 

- pot fi aplicate usor, oferind pielii un confort absolut;

- garanteaza maximum de protectie;

- reduc efectele nocive ale radiatiilor solare responsabile pentru îmbatrânirea pielii.
pareri forum fluidosole protectie solara eficienta lerbolario

Plăcut şi practic, Fluidosole s-a născut pentru a simplifica viaţa la plajă şi pentru a deveni aliat de încredere al tuturor tipurilor de piele.

Produsul de protecţie solară FLUIDOSOLE poate fi utilizat pe toată durata verii pentru pielea deschisă şi sensibilă, odată ce acestea au dobândit prima bronzare.

Asta în timp ce pentru pielea închisă la culoare şi robustă care nu se teme de mângâierea caldă a soarelui FLUIDOSOLE va putea fi utilizat pentru primele expuneri, când nu este recomandată utilizarea produselor cu factor de protecţie prea scăzut. 

Plin de elemente hidratante, hrănitoare şi protectoare şi dotat cu o preţioasă acţiune antitimp, Fluidosole conţine două ingrediente importante.

Primul ia naştere din combinaţia inovatoare a celor mai active molecule ale uleiului de susan şi ale uleiului de germene de grâu extrase prin distilare moleculară, care împreună au o capacitate foarte ridicată de protecţie împotriva efectelor nocive ale razelor UVA. 

Al doilea, extractul de Pongamia, cu importante proprietăţi protectoare şi antioxidante, derivă din seminţele de Karanja, copac foarte răspândit în India şi foarte utilizat în medicina Ayurvedică pentru tratarea şi protejarea pielii

Prezenta simbolului UVA pe fiecare dintre tuburile si flacoanele produselor L'Erbolario de protectie solara arata ca produsul corespunde prevederilor Comisiei Europene, adica garanteaza o activitate protectoare împotriva razelor UVA egala cu 1/3 din factorul de protectie solara total (un produs de protectie solara cu factor de protectie 30, de exemplu, va garanta o actiune protectoare împotriva razelor UVA egala cu 10 sau superioara).