Pareri Ondulator Curl Secret 2 Curl & Volume pretul buclelor perfecte de la BaByliss.

Sa ne facem o parere despre noul ondulator Curl Secret 2 (C1200E) de la BaByliss, un produs profesional care îti permite sa alegi directia de ondulare a parului, la stânga, la dreapta sau alternativ.

Fie ca doriti bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, cu ajutorul Ondulator Curl Secret 2 Curl & Volume de la BaByliss poti ondula fiecare parte cu o simetrie perfecta.

Cu noul ondulator automat Curl Secret 2 (C1300E) poți obține un păr ondulat în câteva minute. Alege dintre cele 36 de tipuri de bucle, subțiri sau foarte groase, în funcție de tipul de look pe care dorești să îl adopți (AICI VEZI PRETURILE!).

In plus, noul ondulator Curl Secret 2 dispune de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm).
Pareri Forum Ondulator Curl Secret 2 Curl & Volume

Alege capul de 25mm pentru șuvițe subțiri și bucle strânse și adoptă un look lejer încercând capul de 35mm, care-ți permite ondularea unei șuvițe de păr de până la 3cm. 

Împreună cu celelalte funcții ale ondulatorului automat (temperatură, timp de ondulare, direcție de ondulare), noul ondulator automat Curl Secret 2  de la Babyliss oferă o varietate de modalități în care-ți poți aranja părul, până la 36 de tipuri de bucle.

In funcție de capul noului Curl Secret 2 ales (de 25mm sau 35mm), temperatura și timpul de ondulare sunt ajustate automat pentru obținerea tipului de bucle pe care ți-l dorești.

Cele trei trepte de încălzire se ajustează automat astfel: pentru capul de ondulare de 35mm ondulatorul se reglează la 190°C (I) și 210°C (II), iar pentru capul de 25mm: 210°C (I) și 230°C (II). 

Cât despre durată, aceasta se reglează în funcție de cele 4 setări de timp, respectiv: pentru capul de ondulare de 35mm vom avea 8s (3bipuri) -10s (4bipuri) -12s (5 bipuri), iar pentru cel de 25mm: 10s (4bipuri) -12s (5bipuri) -14s (6 bipuri).

Camera ceramică din interiorul ondulatorului automat distribuie temperatura uniform și asigură protecție astfel încât efectul să fie unul de păr strălucitor, sănătos și perfect ondulat, în doar câteva minute. În plus, funcția ionică de care dispune ondulatorul automat netezește firele de păr rebele.

Parerea noastra este ca Ondulatorul Curl Secret 2 dispund de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm) te ajută intr-un final să obțiineti exact look-ul perfect pe care vi-l doriti.

Din punct de vedere a analizei de sentiment a comentariilor de pe diverse forumuri, nevoile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la Ondulatorul Curl Secret 2 Curl & Volume sunt:
  • Organizare - 40%
  • Stabilitate - 32%
  • Auto-exprimare - 55%
  • Caracterul practic - 62%
  • Curiozitate - 24%
  • Entuziasm - 22%
  • Provocare - 17%
MAI POTI CITI