Pareri Epilator REMINGTON cu Lumina intens Pulsata pentru fata si corp.

Sa incercam sa ne facem o parere despre epilatorul cu lumina intens pulsata Remington i-LIGHT PRO IPL6250, destinat a fi utilizat atat pentru fata si cat si pentru corp, atat de catre femei cat si de catre barbati (VERIFICA PRETUL!).

Inainte de toate sa vedem ce este este Lumina Intens Pulsata si ce rol are ea in procesul de epilare.

Ei bine, Lumina intens pulsata este o lumina policroma non-coerenta cu spectru larg, vizibila (lumina alba) ale carei efecte principale sunt:
  • fototermoliza selectiva: distruge celulele producatoare de pigment din piele (melano-somii) si celulele care contin melanina;
  • fotocoagularea: coagularea sangelui din vasele pielii;
  • remodelarea  dermica:  cresterea sintezei de colagen.
Pareri Forumuri Epilator Remington i-LIGHT PRO cu lumina intens pulsata

Lumina intens pulsata patrunde in piele la adancimi diferite si este atrasa preferential:
  • fie de culoarea bruna a pigmentului melanic din firele de par in cazul tratamentelor de epilare, 
  • fie de culoarea rosie a hemoglobinei din vasele de sange in cazul tratamentelor leziunilor vasculare, 
  • fie de ambele aspecte, adica de petele cafenii de pe piele si cuperoza in tratamentele de fotointinerire.

Revenind la epilatorul Remington i-LIGHT PRO IPL6250, producatorul ne spune ca acest produs este la fel de eficient si pentru barbati si poate fi utilizat de acestia pentru tratarea spatelui, pieptului si a umerilor.

Epilatorul Remington i-LIGHT PRO IPL6250 este delicat cu pielea si foarte usor de utilizat, avand un design ergonomic si confortabil, si oferindu-ti un control total in timpul tratamentului.

Tehnologia avansata PROPULSE actioneaza prin incalzirea foliculului parului, focalizand energia luminoasa la radacina pentru a opri ciclul de crestere.

Energia luminoasa este absorbita de melanina din ferele de par si suprima cresterea lor socand foliculul.

Rata de pulsatii la 3 secunde, impreuna cu fereastra cu 50% mai mare cu protectie UV: Pentru a proteja pielea, si pentru ca tu sa iti tratezi zonele dorite si sa te bucuri de o piele neteda si delicata intr-un timp foarte scurt.

Interesant, si de luat in seama este faptul ca multumita becului infinity, nu exista costuri ascunse, si nu trebuie sa iti schimbi sau sa ramai fara instrumentele de care ai nevoie pentru a obtine o piele neteda si delicata.

Parerea noastra este ca rezultatele individuale pot varia. In testele clinice facute pe corp, zonele tratate au avut cu pana la 94,3% mai putine fire de par la 12 luni dupa doar 3 tratamente. Rezultate care sunt similare cu cele observate la dispozitivele profesionale de epilare.

Dincolo de afirmatiile producatorului, cert este ca Lumina Intens Pulsata este demonstrat clinic care tinteste firele de par direct de la radacina, rezultand o epilare permanenta, o piele foarte neteda.

Iar alaturarea dintre efectele Luminii intens pulsate si experienta Remington in a construi aparate pentru tratamente cosmetice de nivel profesional, dar care pot fi folosite cu usurinta acasa de oricine, cu siguranta nu poate dezamagi. 
MAI POTI CITI