Bianca fiica lui Nicu Maharu "biografie" de Mike Tyson si iubita lui Ken de Romania.

Mike Tyson se iubeste cu Ken de Romania.... Ciudat nu? Insa nu este ceea ce pare. E vorba de Bianca Maharu aka Mike Tyson si de Andrei Bogdan zis si Ken de Romania.

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondena drept Nicu Maharu s-a facut remarcat în urma relatiei pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum si în urma declaratiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor.

Dupa despartirea de Simona, Maharu a mai avut cateva relatii, dar principala sa preocupare a ramas legatura speciala pe care o are cu fiica sa in varsta de 26 de ani, Bianca.

Bianca lui Nicu Maharu a practicat cel mai dur sport al barbatilor! Frumoasa Bianca a facut box timp de sapte ani, iar tatal ei a poreclit-o „Mike Tyson”!

wiki bianca fata lui nicu maharu

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, si Ken de Romania adora sa petreaca timpul unul in compania celuilalt.

Cei doi frecventeaza des un club din comunitatea persoanelor LGBTQ. Cei doi isi fac poze impreuna, le posteaza in mediul online si se bucura de like-uri.

Bianca Maharu da like la aproape toate pozele pe care Ken de Romania le posteaza pe Facebook. Andrei Bogdan a aparut recent in lumea mondena din Bucuresti datorita schimbarii sale.

Invitati în cadrul emisiunii "Rai da buni", cei doi au spus cum au ajuns sa formeze un cuplu.

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, spune ca nu este deloc geloasa si nu o deranjeaza daca el se vede si cu alte fete, dar apoi se întoarce la ea.

"Eram foarte apropiati ca prieteni. Am stabilit de comun acord sa încercam ceva mai mult si am reusit. Nu e geloasa, e o fata super ok", a spus Andrei Ken."

Dar lucrurile nu au ramas la acest nivel. Ele au evoluat rapid pana acolo incat Bianca a ajuns sa fie ceruta in casatorie de ANDREI la malul marii.

Ce poate fi mai romantic decat sa fii ceruta de sotie intr-un cadru atata de romantic?

Cererea a avut loc in portul TOMIS din CONSTANTA.

Fericitul eveniment s-a produs cu ajutorul prietenilor lor. Bianca a postat pe retelele de socializare o fotografie în care Andrei îi pune inelul pe deget, ea fiind extraordinar de bucuroasa.

bianca maharu andrei bogdan ken de romania ipostaze fierbinti

Chiar daca Bianca este mai mare decât Andrei cu sase ani, acestia formeaza un cuplu, vârsta nefiind o piedica in calea fericirii celor doi.

Andrei, alias Ken de România, s-a operat de sase ori într-un an pentru a se transforma în sosia celebrei papusi.

Ken de Romania este un mare fan al lui Ken de peste hotare, si anume Rodrigo Alves. Andrei Bogdan si-a castigat renumele de Ken de Romania dupa ce a suferit mai multe interventii estetice pentru a semana cu celebrul Alves. De profesie, Andrei Bogdan este model.

Asadar showbiz-ul romanesc s-a imbogatit cu inca doi indragostiti. Ea o fata frumoasa care stie ce vrea si practica un sport destinat barbatilor. El un barbat indragostit!

Nimic nu conteaza cand dragostea este mare. Sa le uram  fericire si asteptam sa auzim de pregatirile de nunta.