Wiki tragic: Ahmed Othman libianul care si-a ucis Iubita, pisica acesteia si vecinul.

Pare halucinant, dar lucrurile asa stau. O poveste tragica, cu un wiki dement, o intamplare parca desprinsa dintr-un film de serie B de la Hollywood.

Cert este ca sambata seara, libianul Ahmed Othman si-a ucis iubita, o tânara în vârsta de 25 de ani, în apartamentul în care locuia cu chirie, dintr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Atacul sângeros a avut loc într-un apartament din sectorul 3, dupa o cearta aprinsa între tânarul de origine araba si iubita sa. Furios peste masura, barbatul de 24 de ani a înjunghiat-o mortal, apoi i-a ucis si pisica.

Apoi Ahmed Othman a iesit pe scara blocului, acolo unde a omorât si un vecin în vârsta de 64 de ani care nu a avut sa îi dea o tigara.

Ahmed Othman biografia unui libian criminal

Raluca, iubita lui Ahmed Othman era din Bacau si absolvise facultatea de drept international. Locuia de aproape un an împreuna cu libianul, în vârsta de 24 de ani.

Raluca a lucrat pâna în decembrie 2017 trecut ca voluntar la o organizatie neguvernamentala pentru drepturile omului.

Tânara a sfârsit înjunghiata cu un cutit cu lama de vreo 20 de centimetri luat chiar din bucataria ei, arma pe care asasinul i-a înfipt-o de mai multe ori în trup.

Ahmed Othman este fiul unui oficial din cadrul Ambasadei Libiei la Bucuresti, care ar urma sa îsi încheie mandatul. El a venit în România cu tatal sau, înscriindu-se la facultate.

Tot la facultate a întâlnit-o Ahmed Othman si pe tânara Raluca cu un an mai mare decât el cu care avea o relatie.

Martorii spun ca tânarul acuzat de comiterea dublei crime avea un comportament bizar pentru ca s-ar fi aflat sub influenta drogurilor.

Ahmed Othman a fost prins si dus la sectia 23 de Politie. Tânarul a fost transportat la Spitalul Floreasca, apoi la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia” apoi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.