Pareri L'Oreal Paris Age Specialist 35 + Crema de noapte reducerea ridurilor.

Inainte sa ne facem o parere despre crema L'Oreal Paris Age Specialist 35 + aflati ca dupa varsta de 35 de ani scaderea colagenului din piele poate duce la pierderea elasticitatii. Astfel primele riduri si liniile fine apar fie ca vrem sau nu.

Age Specialist crema anti-rid hidratanta 35+ ani este special conceputa pentru a combate primele semne ale imbatranirii.

Crema de zi Age Specialist 35+ de la L'oreal hidrateaza tenul in profunzime, mentinand rezervele de apa in tesutul cutanat timp de 24 de ore, ceea ce face ca pielea sa devina mai supla si mai catifelata.

Crema de zi Age Specialist 35+ are o actiune tripla:
  • REDUCE PRIMELE RIDURI 88% dintre femei au pielea mai neteda. Dimineata pielea arata mai reimprospatata si mai plina. 
    Pareri Forumuri L'Oreal Paris Age Specialist 35 +
  • CRESTE ELASTICITATEA 76% dintre femei isi simt pielea mai plina.
  • HIDRATEAZa 24H  (autoevaluare 50 de femei dupa 4 saptamâni)

Pentru rezultate optime se recomanda folosirea zilnica impreuna cu crema de zi.

Crema L'Oreal Paris Age Specialist 35 + contine in compozitie un ingredient inovativ: COLAGEN BIOSPHERES care patrunde in epiderma unde se extinde pâna la 9x, contribuind la umplerea liniilor fine.

Gama de creme Age Specialist L’Oréal Paris este perfect adaptata vârstei: 35+, 45+ si 55+ ce ofera o formula compusa din biosfere de colagen, retinopeptide si un complex de uleiuri.

Peptidele sunt excelente pentru pielea sensibila, si reprezinta o noua rutina anti-imbatranire. Acestea sunt mai putin invazive decât retinolul!

Cremele de zi si de noapte pentru persoanele cu vârsta peste 35 ani reduc primele riduri ale pielii, cresc elasticitatea si hidrateaza.

Cremele de zi si de noapte Age Specialist pentru vârste de la 45 de ani reduc ridurile, restabilesc fermitatea pielii si au efect de lifting. Iar crema de zi pentru femeile cu vârsta de la 55 de ani în sus hraneste si densifica, reduce ridurile si redefineste conturul fetei

L'Oreal Paris Age Specialist 35 +, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,20
2. Opinii Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,10

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la L'Oreal Paris Age Specialist 35 + (versiune beta):
Organizare - 41%
Stabilitate - 56%
Auto-exprimare - 24%
Caracterul practic - 67%
Curiozitate - 20%
Entuziasm - 29%
Provocare - 13%