Analiza Pareri Opel Grandland X. Review-urile consumatorilor transmit SURPRIZA!

Analizand cateva dintre recentele reactii, pareri si comentarii despre Noul SUV Opel Grandland X din social media internationala si de pe publicatiile online specializate pe zona de auto, observam ca din punct de vedere al analizei de sentiment sunt mai mult decat interesante si transmit un mix interesant de emotii ale consumatorilor.

Emotiile principale ale parerilor consumatorilor referitoare la noul Opel Grandland X sunt de supriza si mulutmire, urmate de ce cele de mahnire si frica.

Iata cateva exemple de comentarii referitoare la Mercedes AMG E63 4MATIC, in functie de incarcatura emotionala:

Emotie: Multumire
Autor: @LordHumphreys
Continut: It may only be front-wheel drive, but it didn’t hold back the Opel Grandland X today. Had some fun in the dirt.… https://t.co/FRZ4bOvnZb
pareri forumuri opel grandland x pretul calitati germane

Opel Grandland X, noul SUV compact al casei germane, poate fi comandat si în România, alaturi de o motorizare turbo pe benzina si una diesel.

Ca și fratele  sau mai mic Crossland X, Grandland X are la bază un model francez, în acest caz fiind vorba de Peugeot 3008.

Spre deosebire de acesta, însă, Opel optează pentru un interior clasic și caracteristici de rulare care sunt mai apreciate de către clientela foarte conservatoare din Germania.

Opel Grandland X poate fi specificat în trei niveluri de echipare/pret, intitulate Selection, Enjoy si Innovation. 

Pretul de baza este valabil pentru motorul de 1,2 litri turbo, în nivelul Selection. Aceeasi motorizare, în echiparea Enjoy, costa 19.900 euro, în timp ce modelul de top Innovation pleaca de la 22.500 euro. 

Cel mai ieftin diesel Opel Grandland X poate fi achizitionat de la 20.600 euro cu TVA. Urcând pe scala nivelurilor de echipare, modelul Opel Grandland X 1.6 diesel Enjoy are un pret de pornire de 21.800 euro, iar cel Innovation de 24.400 euro. Pentru cutia automata mai puneti in plus 1.700 euro, indiferent de versiune. 

IntelliGrip (o dotare optionala, disponibila pentru modelul Opel Grandland X cu tractiune pe puntea fata) sporeste eficienta generala a modelului Grandland X. Controlul electronic al tractiunii este mai economic decat un sistem de tractiune integrala conventional, asigurand un consum mai mic de carburant.

Apoi nu se poate ignora asistentul pentru faza lunga. Acesta utilizeaza o camera video dezactiveaza automat faza lunga la detectarea unor autovehicule din sens opus. Acesta asigura cea mai buna vizibilitate pe distanta lunga, fara a-i orbi pe ceilalti soferi.

Indiferent de conditii, sistemul va regla automat farurile pentru a asigura o vizibilitate maxima:
  • Lumina pentru drum extraurban
  • Lumina pentru autostrada
  • Lumina de oras
  • Iluminare în viraje
  • Lumina pentru conditii meteo nefavorabile
  • Iluminare dinamica în curbe

Scaunele ergonomice cu certificare AGR (Campania pentru un spate sanatos), volanul incalzit, scaunele fata si spate cu incalzire, parbrizul incalzit ThermaTec si oglinzile exterioare cu incalzire va vor asigura confortul in calatoriile lungi din aceasta iarna. Iar volumul de incarcare impresionant (spatiul din portbagaj de 514 litri este extins cu usurinta la 1.652 litri prin plierea scaunelor din spate) este destul de incapator pentru orice hobby.
Opinii Comentarii SUV Opel Grandland X

Scaunele ergonomice cu certificare AGR asigura:
  • Poziție de ședere relaxantă
  • Reglare în 16 direcții
  • Scaune de lux cu tapițerie din piele
  • Scaune încălzite și ventilate

Topicuri legate de Opel Grandland X (Latent Semantic Indexing)
1: opel, x, grandland, de, que, #opel, ¡, el, nuevo, ¿
2: ¡, el, de, nuevo, grandland, con, #opel, ecotec, la, es
3: de, #opel, que, #grandlandx, €, nos, diesel, 1.6, asequibles, ofrecen
4: de, ¡, #grandlandx, que, €, 1.6, diesel, stop, start, esposta
5: de, mas, ¿, ofrecen, versiones, sus, asequibles, nos, volkswagen, t-roc
6: opel, los, que, automaticos, estos, euros, son, desde, 26.614, puedes
7: #opel, #grandland, x, del, grandland, opel, der, de, mit, ecotec
8: le, grand, 130, pragmatique, essai, ecotec, το, νεο, εφτασε, ειναι
9: del, #grandland, nuovo, aperte, porte, scoperta, alla, e, #grandlandx, x
10: el, die, la, neue, το, das, es, ¡, #opelgrandlandx, vida