Pareri NESCAFE 3in1 PICCOLINO pretul Cafelei Perfecte in doar 60ml.

Sa vedem care este parerea consumatorilor despre NESCAFE 3in1 PICCOLINO prima cafea 3in1 scurta.

Inspirat de cuvântul „piccolo”, care în limba italiana înseamna „mic”, NESCAFE 3in1 PICCOLINO îmbina placut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu gustul laptelui, desavârsit de dulceata unui strop de zahar, totul în 60ml.

NESCAFE 3in1 PICCOLINO te aduce impreuna cu prietenii tai dragi. Fie ca esti acasa, fie ca esti la birou, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este acel mic detaliu care da culoare momentelor din viata ta.

NESCAFE 3in1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, îmblânzita de gustul fin de lapte.
pareri forumuri NESCAFE 3in1 PICCOLINO cafea scurta

NESCAFE 3in1 PICCOLINO este o cafea mica, ce face diferente mari.

Amatorii de cafea pot savura cafeaua scurta NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, preparata într-o cescuta speciala de 60 ml (cescuta de tip espresso).

Compania Nestlé este lider in industria alimentara avand in portofoliu mai mult de 2000 de branduri, de la produse cunoscute la nivel mondial, pana la produse apreciate la nivel local, fiind prezenta in 191 de tari din intreaga lume.

NESCAFÉ s-a implicat în remedierea unora dintre aceste probleme dându-le cultivatorilor de cafea un motiv sa se simta din nou mândri, prin Initiativa NESCAFE si NESCAFE Farmer Connect.

NESCAFE 3in1 PICCOLINO, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,20
2. Opinii Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,10

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la NESCAFE 3in1 PICCOLINO:
Organizare - 35%
Stabilitate - 30%
Auto-exprimare - 65%
Caracterul practic - 58%
Curiozitate - 20%
Entuziasm - 27%
Provocare - 4%