Pareri FORD Mach 1 2020 un SUV 100% electric de inalta performanta.

Sa vedem care este parerea consumatorilor despre viitorul SUV electric de la FORD, masina electrica 100% care se pare ca va primi numele de FORD MACH  1 si se vrea a fi "vedeta" producatorului american pe acest segment.

Producatorul FORD a ramas în urma fata de marci precum Nissan, Renault, BMW si Volkswagen în demersul de a propune clientilor si automobile electrice, pe lânga gama de modele consacrata – pe benzina si diesel.

Miza mare pentru Ford o reprezinta desigur piata chineza, care cumpara jumatate din toate masinile electrice din lume, stiut fiind faptul ca problemele cu poluarea fac aceasta asiatica sa sara direct de la benzina si diesel la electric, ocolind astfel etapa masinilor hibride si plug-in hibride pe care clientii din SUA si Europa sunt mult mai dornici sa o îmbratiseze drept cale de compromis.
Pareri FORD Mach 1 2020 un SUV 100% electric

Emotie: Surpriza
Author: @catercomchris
Content: .@Ford announces the Mach 1: A high-performance electric SUV https://t.co/bKdV2JlmqU @CNNMoney #EV

Analizand opiniile si comentarile consumatorilor referitoare la Ford Mach 1, se observa ca emotia principala este cea de SURPRIZA.

Supriza pentru ca singurul automobil 100% electric modern al Ford, Focus, derivat din versiunile pe benzina si diesel ale modelului, a fost un esec din punct de vedere comercial din cauza pretului mare si a performantelor modeste.

Din putinele datele care au aparut in spatiul public pana acum, cu doi ani înainte de lansare, reiese ca Ford Mach 1 va avea o autonomie de aproape 500 km, dupa standardele actuale de masurare a autonomiei (NEDC), ceea ce, probabil, va însemna o autonomie reala de circa 300 km. Modelul Mach 1 este dezvoltat de echipa Edison.Teaser FORD Mach 1 2020 cu baterie electrica de mare performanta

Sigur este ca odata cu aceasta masina 100% electrica producatorul Ford încearca sa faca trecerea catre o gama completa de masini electrice, având în plan sa lanseze 16 masini electrice si 24 de hibride, dupa investitii de 11 miliarde dolari planificate în urmatorii cinci ani.

Numele Mach 1 va fi propus clientilor în studiile de piata, iar daca va fi primit bine, asa va fi numit acest SUV electric care va fi lansat in anul 2020.

Topice legate de Ford Mach 1 (Latent Semantic Indexing):

1: ford, 1, mach, performance, suv, electric, 2020, teases, all-electric, called

2: electric, all-electric, called, 2020, teases, coming, battery, suv, car, rolled

3: suv, car, battery, coming, teases, high-performance, electric, ford, announces, performance

4: ford, performance, 2020, teases, high-performance, announces, coming, called, battery, 1

5: news, ford, show, auto, detroit, evs, chevy, teases, all-electric, renewables
MAI POTI CITI