HOROSCOP 2018 Mai Zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu si Fecioara.

Previziuni astrologice pe scurt de la zodia Berbec la zodia Fecioara, horoscop general pentru luna mai 2018.

Horoscop mai 2018 BERBEC (21.III-20.IV) În plan psihic accentul cade pe relații, dar și pe evoluția personală.

Doriți să mergeți mai departe atât în relația cu partenerul de viață, cât și în evoluția spirituală. Din punct de vedere al sănătății, veți face schimbări benefice.

Daca ati investit timp si energie pentru a cunoaste pe cineva, veti fi recompensat cu aflarea faptului ca puteti avea fara probleme o relatie cu persoana respectiva. La fel ca în cazul altor situatii din viata, trebuie sa aveti încredere în intuitie.

Horoscop mai 2018 TAUR (21.IV-20.V) Fie se decompensează o afecțiune tiroidiană, fie vă scade imunitatea și faceti tot felul de infecții.

Horoscop Mai 2018 Zodiile Berbec Taur, Gemeni, Rac, Leu si FecioaraÎn tot cazul, astrele nu aduc motive majore de îngrijorare, iar aceste tulburări par a fi minore. Nu lăsați stresul să vă ghideze viața.

Daca veti face macar un pas spre relatie si veti reusi sa treziti interesul celeilalte parti, mai departe totul se va intampla de la sine.

Horoscop mai 2018 GEMENI (21.V-21.VI)  Asigurați-vă ca cele trei mese pe zi să fie bogate în fibre și proteine, iar gustările mici să fie sănătoase.

Meditația și yoga sunt tehnici care ajută să descoperiți liniștea, starea Zen și puterea pe care o aveți în interior.

Horoscop mai 2018 RAC (22.VI-22.VII) Întrucât clasele de aerobic nu sunt pe placul vostru, încercați ore de fitness cu un antrenor personal, care vă va ajuta să lucrați mai mult grupele de mușchi sau pe zonele cu probleme.

Puteți încheia ziua cu o saună bine meritată.

Horoscop mai 2018 LEU (23.VII-22.VIII)  Starea de sănătate este destul de bună pe tot parcursul anului.

Astrele nu aduc vești îngrijorătoare, dar nu vă neglijați stilul de viață. Faceți un program săptămânal de mișcare pentru a vă menține tonusul și imunitatea crescute.

Va va spori dorinta de a face un compromis – atâta timp cât e vorba de unul cinstit si rapid. Marte alimenteaza confruntarile, acum fiind posibile discutii în contradictoriu si dezbateri mai dese cu copiii, familia si diversi parteneri domestici.

Horoscop mai 2018 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX) La capitolul sănătate veți sta în sfârșit mai bine. Bucurați-vă de energia care va înconjoară și de viața care vă umple.

Veți reuși să obțineți mai ușor banii de care aveți nevoie, așadar, mai puțină muncă, mai multe câștiguri.

Este putin probabil sa reusiti sa va ingropati concurenta, aceasta in schimb s-ar putea sa va faca sa rositi, aruncandu-va in clocot.