Cafea AMIGO FUSION pareri despre pretul energiei zilnice. Si o reclama pe masura.

Grupul Strauss a introdus si in magazinele din Romania un sortiment nou de cafea: Amigo Fusion despre care vom incerca sa vedem care este parerea consumatorilor.

Cafeaua Amigo Fusion reprezinta de fapt o fuziune intre cafeaua instant si cea prajita si macinata.

Amigo Fusion este o cafea tip freeze-dried, realizata prin tehnologia Fusion, ce combina cafeaua instant si boabele de cafea fin macinate si pastreaza intacte proprietatile boabelor de cafea proaspat macinate.

Produsul a fost dezvoltat ascultand in primul rand vocea consumatorilor –faptul ca isi doresc o cafea mai tare si cu un gust puternic, pentru a-i ajuta sa isi extraga doza de energie dis-de-dimineata si sa se pregateasca de o zi alerta, in care nu au timp de pauze prelungite.
pareri cafea amigo fusion pretul energiei zilnice

Prin tehnologia Fusion, temperatura si durata procesului de prajire sunt controlate cu grija de catre specialistii de la fabrica Norddeutsche Kaffeewerke, din Germania, iar  acest proces face ca aroma deosebita a cafelei sa fie redata în întregime.

Cafeaua Amigo Fusion, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62. (VERIFICA AICI PRETUL LA ZI!)
1. Pareri Pozitive - 2,10
2. Opinii Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,40

Emotia parerilor referitoare la cafeaua Amigo Fusion (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Furie - 0,10
Dezgust - 0,07
Frica - 0,08
Multumire - 0,64
Tristete - 0,12
Surpriza - 0,47

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la Cafeaua AMIGO FUSION:
Auto-exprimare - 56%
Caracterul practic - 58%
Curiozitate - 25%
Entuziasm - 32%
Provocare - 19%
Reclama TV cafea AMIGO FUSION

Amigo Fusion nu este doar o bautura cu gust de cafea proaspat prajita si macinata, dar si o sursa intensa de energie, totul rezultând într-o bautura cu o aroma puternica si naturala, în care se simte forta gustului de cafea dat de o macinare atent si fin realizata.

Potrivit reprezentantilor, noul sortiment este disponibil pe piata in doua variante, in ambalaje metalice: 90 g si 180 g.

In ceea ce priveste pretul, Amigo Fusion este pozitionata peste sortimentul Amigo clasic, insa sub cel Egoiste.
MAI POTI CITI