Pareri CERESIT Re-New silicon pretul improspatarii rosturile triunghiulare.

Sa ne facem o parere despre un nou produs Ceresit, RE-NEW, un silicon sanitar special conceput pentru a va ajuta sa reimprospatati si reparati vechile materiale de etansare din silicon.

Ceresit RE-NEW asigura improspatarea rosturilor triunghiulare din bai, dusuri, toalete, vestiare si bucatarii, dar si pentru a improspata rosturile triunghiulare de conexiune dintre echipamentele sanitare (cazi, chiuvete) si placari (pardoseala, pereti, tavan).

Ceresit RE-NEW are rol de strat de etansare de silicon, in rosturile triunghiulare, pentru imbunatatirea aspectului (acoperire cu pete / mucegai, umplerea fisurilor mici, etc.).

Ceresit RE-NEW este ideal pentru repararea materialelor de etansare din silicon deteriorate (rosturi triunghiulare) si a celor de etansare, din silicon.
pareri forum ceresit re-new silicon sanitar corector

Principalele avantaje ale siliconului Ceresit RE-NEW sunt:
  • protectie indelungata impotriva mucegaiului
  • 100% silicon sanitar
  • 100% rezistent la apa
  • elasticitate ridicata
  • fara miros
  • usor de curatat cu apa
  • poate intra in contact cu apa, la 6 ore de la aplicare
  • nu necesita un pistol de aplicare
  • un recipient acopera 5-7m

Mod de utilizare (aplicare) silicon Ceresit RE-NEW:

a) Nu este nevoie sa indepartati siliconul existent, doar sa curatati cu o laveta urmele de murdarie. Daca rosturile sunt murdare, aplicati inainte o solutie Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie.

b) Aplicati Ceresit Re-New peste siliconul existent. Manevrati produsul ca pe un marker corector. Presati recipientul atat cat e nevoie! Presati mai usor. daca iese prea mult continut.

c) Daca nu sunteti multumiti 100%, indepartati imediat produsul de pe rosturi, cu ajutorul unui servetel. Puteti sa repeti oricand aplicatia.

d) Aplicati inca o data Ceresit Re-New peste rosturi, fara sa apesi pe recipient (produsul nu trebuie sa iasa din tub). In felul acesta veti netezi rosturile.

e) Curatati recipientul cu un servetel. Daca mainile tale sau suprafetele pe care ai aplicat produsul, sunt murdare, poti sa le cureti cu apa.

Parerea noastra este ca  Ceresit RE-NEW reprezinta o noua modalitate de etansare, care ne ajuta sa avem rosturi curate intr-un singur pas, fara sa fie nevoie sa indepartam siliconul existent.
MAI POTI CITI