HOROSCOP 2018 Mai Zodiile Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Previziuni astrologice pe scurt de la zodia Balanta la zodia Pesti, horoscop general pentru luna mai 2018.

Horoscop mai 2018 BALANŢĂ (23.IX-22.X) Asigurați-vă ca cele trei mese pe zi să fie bogate în fibre și proteine, iar gustările mici să fie sănătoase.

Meditația și yoga sunt tehnici care ajută să descoperiți liniștea, starea Zen și puterea pe care o aveți în interior.

Simti nevoie sa-ti completezi bagajul de cunostinte, sa te upgradezi, sa încerci si altceva, si te preocupa un domeniu mai pe placul tau, ceva din zona marilor tale pasiuni, poate chiar cu un oarecare iz artistic, ceva care sa-ti inspire tie o oarecare libertate - de miscare, de actiune, de expresie

Horoscop mai 2018 SCORPION (23.X-22.XI) Bikram yoga este un tip de antrenament ideal pentru procesul de detoxifiere interioară și exterioară, cât și vindecare. Evoluție!

Sub acest îndemn se vor produce schimbări benefice anul acesta pentru nativii din Scorpion. 

Atmosfera este îmbibata de senzualitate, iar conjuncturile se potrivesc în asa fel încât sa favorizeze aparitia iubirii. Dincolo de toate, însa, pentru a te putea desfasura, trebuie sa te stii în siguranta.

Horoscop mai 2018 SĂGETĂTOR (22.XI-20.XII)
 În această periodă sunteți fortați să renunțați la ego și la a-i ajuta pe alții. 

Este momentul prielnic pentru a vă depăși limitele și pentru a începe pregătirile pentru un maraton. Alergarea nu mai e o întrebare, ci o provocare!

Horoscop mai 2018 CAPRICORN (21.XII-19.I) Întrucât clasele de aerobic nu sunt pe placul vostru, încercați ore de fitness cu un antrenor personal, care vă va ajuta să lucrați mai mult grupele de mușchi sau pe zonele cu probleme. Puteți încheia ziua cu o saună bine meritată.

Desi ai certe calitati de lider, acum avansezi mult mai rapid daca lucrezi cot la cot cu ceilalti, într-o atmosfera de colegialitate. Nu este cazul sa ca dati aere, oamenii din cercul tau profesional îti recunosc oricum meritele si competenta.

Horoscop mai 2018 VĂRSĂTOR (20.I-18.II) Pentru un plus de energie, râdeți cel puțin 30 de minute pe zi. Iar dacă veți urma și o dietă bogată în fructe și legume, minunile vor apărea pe chip. Cu un ten sănătos, dar și un corp sănătos, veți radia mereu de fericire.

De asemenea, acest tranzit astrologic lunar încurajează exercițiul la sală sau în aer liber, drumețiile, dansul. Pe de altă parte, are tendința să stimuleze secreția de adrenalină și apetitul către sporturi extreme sau alte acțiuni riscante.

Horoscop mai 2018 PEȘTI (19.II-20.III) O idee grozavă pentru nativii zodiei în această lună este să pornească cu ambiție. 

Încercați să vă alocați minimum 30 de minute pe zi, timp în care puteți face exerciții de respirație sau de stretching pentru a detensiona musculatura.

Cu dragostea nu e de glumit! Indiferent de vârsta pe care o ai, că eşti un puşti care acum se îndrăgosteşte prima oară, sau eşti trecut demult de prima tinereţe, priveşti la cel drag cu maturitate, dispus să-ţi asumi responsabilităţi majore.
MAI POTI CITI