Pareri MACHIAJ Permanent by FASHION Tattoo - Micropigmentare. Lista preturi.

Pentru a va face o parere despre Fashion Tattoo - Micropigmentare aflati ca acest salon de tattoo, body piercing, cosmetic makeup din Bucuresti s-a infiintat in anul 2003 fiind printre primele saloane de infrumusetare corporala deschise in Romania.

Multe vedete (Bianca Dragusanu si Andreea Mantea) au o parere foarte buna despre salonul Fashion Tattoo, apeland cu incredere la serviciile oferite de acest centru de infrumusetare.

Salonul Fashion Tattoo - Micropigmentare este echipat conform standardelor in vigoare avand toate avizele Ministerului Sanatatii.

Fashion Tattoo - Micropigmentare va pune la dispozitie o gama variata de tusuri vegetale care contin pigmenti organici si au aprobare CE.

De asemenea detin aparatura profesionala de ultima generatie: Mickey Sharpz, Spaulding & Rogers si Jet France.
pareri salon machiaj permanent fashion tattoo bucuresti

Iata si lista de Preturi la Machiaj Permanent by Fashion Tattoo - Micropigmentare

MICROPIGMENTARE SPRANCENE
  • Tehnica FIR CU FIR - 1000 lei
  • Tehnica OMBRE (Hiperrealistic) - 1000 lei
  • Tehnica Micropigmentare CLASIC - 1000 lei

MICROPIGMENTARE BUZE
  • CONTUR - 800 lei
  • PIGMENTARE TOTALA - 1000 lei
Anestezia locala injectabila este inclusa in pret!

MICROPIGMENTARE OCHI
  • CONTUR PLEOAPA SUPERIOARA - 700 lei
  • CONTUR PLEOAPA INFERIOARA - 400 lei
  • CONTUR PLEOAPA SUPERIOARA + INFERIOARA - 1000 lei
Echipa Fashion Tattoo poate crea orice pentru tine, de la adaugarea unui fir de par pana la a perfecta sprancenele fara a fi nevoie sa tundem firele de par.

Avand la dispozitie o gama de culori creata special pentru sprancene tatuate si cu o tehnica de pigmentare ce imita firul de par, spranceanele vor capata forma dorita.

Procedura de tatuare a sprancenelor are rolul de a ne imbunatati aspectul fizic si ne scapa de pensatul saptamanal la care suntem supuse pentru a pastra sprancenele frumos conturate.

Tatuarea sprancenelor se face intr-o sedinta, a doua sedinta (pentru eventuale retusuri) fiind gratuita si rareori necesara.

Folosirea anestezicelor externe face procedura tolerabila pentru majoritatea persoanelor. 

Procesul de tatuare a sprancenelor consta in incizia superficiala la nivelul exodermului si introducerea in tegument al un pigmentului special conceput pentru aceasta tehnica cosmetica.

Incizia se realizeaza cu ajutorul unui ac de unica folosinta cu o grosime de 0,33 mm, atasat unei tije mobile si angrenate de masina de tatuat electrica.

In timpul tatuarii NU are loc Sangerarea sau Tumefierea pielii deoarece incizia este superficiala iar pigmentii antiseptici.

Masina de tatuat este confectionata din otel inoxidabil si este demontabila, lucru ce permite dezinfectia acesteia.

Componentele care intra in alcaturea pistolului de tatuat si acul folosit sunt de unica folosinta!
MAI POTI CITI