NUMEROLOGIE 2018 previziuni dupa Cifra DESTINULUI. Numerologie personala.

Numerologia previzionala arata ca 2018 In primele 3 trimestre ale anului 2018, se va pune cu siguranta accentul pe relatiile interumane.

Oamenii si buna intelegere cu cei din jur conteaza mai mult decat posesiunile materiale.  vom asista la restructurari in domeniul financiar, atat la nivel personal cat si la nivel statal si mondial, indiferent daca aceste restructurari vor fi planificate sau impuse de imprejurari. 

De asemenea, vom asista la o reasezare a valorilor si la sporirea economisirii.

Numerologie personala 2018 cifra destinului 1 Prima parte a anului 2018 va fi caracterizata prin mult dinamism, fiindu-ti oferite totodata, oportunitati multiple.

Vei simti nevoia de a fi mai activa, de a incerca sa obtii cat mai mult, fara a te impinge nimeni de la spate. Lucrurile vor merge in favoarea ta cat timp nu iti vei pierde increderea.
NUMEROLOGIE 2018 previziuni dupa Cifra DESTINULUI

Numerologie personala 2018 cifra destinului 2 In prima parte a anului, ai foarte multa energie sa incepi proiecte, sa faci acte de vitejie pentru a avansa profesional si nu numai, sa proiectezi o afacere, o cariera sau pur si simplu un traseu de viata, cu foarte mult curaj si inventivitate. 

E timpul sa te ridici, sa aperi o cauza, sa faci demersurile necesare pentru un vis sau pentru ceva ce iti doresti. 

Pastrand proportiile si evitand invadarea spatiului celorlalti, de preferat.

Numerologie personala 2018 cifra destinului 3 Daca te-ai straduit in ultimii ani, acum poti culege roadele si sunt sanse sa ajungi in varf. 

Responsabilitatile cresc, anul 2018 va fi dificil si impovarator, dar productiv, atata timp cat muncesti din greu si cu rabdare.

Daca in ultimii ani nu ti-ai prea dat silinta sau ti-ai creat antipatii puternice, exista riscul unor neplaceri destul de serioase.

Numerologie personala 2018 cifra destinului 4 Anul 2010 pune în prim-plan relatia cu societatea, relatiile de colaborare profesionala si parteneriatele de tot felul. Nu este neaparat un an al relatiilor capitale, ci al crearii unor contexte sociale ce va permit sa va analizati mai bine reactiile si nevoile de comunicare.

Sunteti pregatiti pentru o relatie serioasa, de lunga durata. Sau pentru aceia angajati deja într-o legatura stabila, ca va asumati responsabilitatile ce decurg din relatia afectiva, atât ca parteneri cât si ca parinti.

Numerologie personala 2018 cifra destinului 5 Îti vei arata, în sfârsit adevaratele emotii si asta te va face sa atragi în jurul tau persoanele de care sufletul tau are cu adevarat nevoie. 

Daca întri în 2018 fara sa fii într-o relatie, vei întâlni mai devreme decât visai un nou partner de viata. De-a lungul anului vei avea mai multe relatii scurte, dar intense. Daca esti deja într-o relatie, anul 20187 va fi un an al schimbarilor. 

Numerologie personala 2018 cifra destinului 6 Norocul ar trebui să apară ca rezultat al investiţiilor de până acum sau ca urmare a publicităţii pe care v-aţi făcut-o şi care atrage oameni şi conjuncturi ce vă pot afirma fără să mai depuneţi efort. 

Pentru că 2018 îşi scutură polenul de pe petalele altora. Inclusiv de pe cele ale partenerului de viaţă, aflat într-un an al succesului financiar şi profesional.

Numerologie personala 2018 cifra destinului 7  Veti avea multe impliniri si multe motive de sarbatoare. 

Asta nu inseamna ca problemele va vor ocoli, insa reusitele va vor ajuta sa treceti mult mai usor peste momentele dificile. Optimismul va juca un rol foarte important in propulsarea voastra inainte. De aceea, trebuie sa faceti eforturi sa concentrati acest aport de energie catre scopuri constructive.

Numerologie personala 2018 cifra destinului 8 Inceptul anului 2018 va va gasi energici si pregatiti pentru provocarile care se anunta. 

Cand simtiti ca se aduna prea multe pe capul vostru, incercati sa gasiti acel coltisor in care sa va puteti relaxa si aduna fortele, fiindca exista riscul sa clacati, la un moment dat, daca veti munci pana la epuizare. 

Numerologie personala 2018 cifra destinului 9 La mijlocul anului, ar trebui sa mai incetiniti ritmul si sa va concentrati mai mult asupra sanatatii voastre emotionale. 

Nu luati decizii importante, fara a-i consulta pe toti cei implicati, pentru a nu deteriora relatii si-asa fragile.

Entuziasmul nu va va lipsi, iar surplusul de vitalitate din lunile august si septembrie va va face sa actionati chiar violent, intr-o oarecare masura.