NOROC de Revelion. Ce sa faci de Anul Nou ca sa ai noroc tot anul care vine.

Sa ai bani asupra ta atunci cand bate miezul noptii, de Revelion, este una dintre traditiile legate de sansele de castig in urmatoarele 12 luni.

Anul Nou trebuie sa te prinda cu haine noi pentru ca în urmatoarele 365 de zile sa primesti cât mai multe cadouri.

Rosul este culoarea veseliei si a dragostei, asa ca obiceiul spune ca daca va îmbracati în rosu de Noul An veti avea un nou an norocos si plin de iubire

Vrei sa ai bani tot anul viitor? Atunci este strict interzis sa cheltui bani in ultima sau prima zi din an, nici macar bani cu imprumut sa nu dai, cumpara tot ce ai nevoie inaintea datei de 31 decembrie si pana pe 2 ianuarie abtinete cu strictete sa mai folosesti portofelul sau cardul.

Pentru a avea noroc de Revelion oamenii nu împrumuta bani, bijuterii sau alte obiecte de pret în prima zi din an si nici nu platesc datorii sau taxe, nu duc gunoiul si nu ofera daruri, toate acestea fiind semne de saracie în anul ce abia începe.
Ce trebuie sa faci de REVELION pentru a avea noroc tot anul

Sub vâsc sau nu, sarutul este obligatoriu în noaptea de Revelion, daca doriti sa aveti parte de afectiune în anul ce vine. În caz contrar, veti avea un an cu putine satisfactii pe plan sentimental.

Nu intra in noul an cu datorii, caci in urmatoarele 12 luni vei fi nevoit mereu sa dai bani.

Incearca sa-ti achiti datoriile pana la miezul noptii, de Revelion, ca sa pornesti in noul an doar cu perspective de castig, si nu de acumulare de datorii.

Un obicei de Anul Nou este sa mananci cate o boaba de strugure la fiecare din cele 12 batai la ceasului care vestesc trecerea in noul an, ele fiind dorinte pentru fiecare luna a anului urmator.

Fasolea, mazarea si alte legume care se umfla sunt o parte dintre alimentele despre care se crede, in alte culturi, ca poarta noroc. Germania, Italia si Brazilia sunt doar cateva dintre tarile care urmeaza traditia de a pregati un preparat care sa includa aceste legume.

Unele persoane merg chiar mai departe cu superstitia si, daca sunt nevoiti sa scoata ceva din casa, cheama pe altcineva în acest sens.

Interese legate de articol ce sa faci de revelion acasa cu prietenii, iubita, superstitii de revelion in dragoste, traditii de anul nou pentru noroc.
MAI POTI CITI