Wiki Ioan Sorin Rogia, fiul lui Raul Mihai Rogia, principalul suspect în crima dintr-un parc din Oradea.

Ioan Sorin Rogia, principalul suspect în cazul crimei din Oradea, a fost prins, la aproape doua saptamâni de la comiterea oribilei fapte.

Ioan Sorin Rogia in varsta de 27 de ani a fost descoperit de politistia ascuzandu-se într-un vagon dezafectat din Timisoara.

Inculpatul, aflat în custodia autorităților judiciare, urmează a fi prezentat în data de 21 noiembrie în fața judecătorului de drepturi și libertăți care a luat măsura preventivă, din cadrul Tribunalului Bihor.

În cadrul acestei proceduri se impune ca inculpatul să fie audiat iar judecătorul, evaluând declarația acestuia în contextul probelor administrate și al motivelor avute în vedere la luarea măsurii, urmează să dispună asupra arestării preventive și a executării mandatului.

biografia ioan sorin rogia cv intunecat

Anchetatorii spun că au "indicii temeinice" că Sorin Rogia, fiul unui medic orădean, l-ar fi ucis cu mai multe lovituri pe Radu Bogdan, un bărbat de aceeaşi vârstă, 27 de ani.

Victima era îmbrăcata doar în lenjerie intimă, spun martorii, şi avea răni în zona capului. Anchetatorii au mers de la bun inceput pe varianta crimei.

Sorin Rogia era prieten bun cu Radu Bogdan, si el fiu de cadru medical, mama sa fiind asistenta la Spitalul Municipal Gavril Gurteanu, la sectia Oncologie.

Desi lumea se fereste sa vorbeasca despre asta, se pare ca relatia dintre cei doi tineri depasea limitele unei simple amicitii si ca ar fi fost chiar... iubiti.

Ioan Sorin Rogia este fiul unui reputat medic. Tatăl său, Raul Mihai Rogia, este un cunoscut chirurg la Spitalul Județean din Oradea. De asemenea, alți doi frați de-ai săi sunt medici și profesează în străinătate.

Unele persoane din apropierea tanarului îl descriu pe Sorin Rogia ca fiind o fire dificilă, cu tulburări de comportament, pentru care figurează în evidenţa instituţiilor medicale specializate.

De altfel, el şi fraţii săi au fost marcaţi de faptul că mama lor a murit când erau mici.
MAI POTI CITI