Biografia dansatoarei VITA MIRZAC care apare in videoclipurile solistilor CARLA'S DREAMS si MARK STAM

WIKI. Numele ei este VITA MIRZAC. Este domnita ce a aparut in ultimele videoclipuri ale  trupei CARLA'S DREAM si a solistului MARK STAM.

De ce este atat de solicitata VITA? Si ce coincidenta ca artistii moldoveni sa aiba acelasi gusturi in privinta fetei care sa apara in videoclipuri.

MARK STAM a lansat zilele acestea videoclipul melodiei "DOAR NOI". El spune ca nu a stiut de proiectul celor de la CARLA S DREAM.

VITA a aparut si in videoclipul celor de la CARLA S DREAMS ultima melodie lansata care se numeste "FRICA".

Daca in videclipul lui MARK STAM, VITA are o aparitie colorata si mai cuminte nu acelasi lucru se poate spune despre videoclipul celor de la CARLA'S DREAMS.

In videoclipul melodiei "FRICA", VITA MIRZAC are o aparitie hot. VITA MIRZAC nu este doar o femeie frumoasa cu sex appeal.

S-a nascut la CHISINAU si profesia ei este de dansatoare si coregraf. A absolvit o scoala de specialitate numita CREATIVE DANCING MUSIC.

Viata frumoasei  a fost mereu legata de dans. A lucrat la INTERNATIONAL DANCE ORGANISATION si vreme de zece ani la DANCE STUDIO SPACE.

In prezent lucreaza la THE SPACE in CHISINAU. In 2015 alaturi de colegii ei a participat la CAMPIONATUL MONDIAL DE DANS al MOLDOVEI.

In 2016 a participat  la alt concurs international de dans. A reusit sa ia un premiu  la categoria solo.

Si s-a numarat alaturi de colegii din trupa de un loc in top 10.

VITA vorbeste cu insufletire despre toata munca, emotiile si sacrificiile pe care le-a facut pentru a ajunge o dansatoare profesionista.

In timpul liber se distreaza alaturi de prieteni. Adora calaltoriile si isi bucura admiratorii de pe retelele sociale cu activitatea sa si mai ales cu frumoasele locuri pe unde ajunge in vacante.

Ii place sa cunoasca oameni si crede ca atunci cand iti propui ceva  trebuie sa reusesti.

Si daca tot vorbim de campionatul de dans  putem spune ca la juniori se pregateste o mai veche cunostinta de-a noastra.

Va amintiti de coregrafii din REPUBLICA MOLDOVA care au participat la concursul DANSEZ PENTRU TINE la PRO TV?VITA MIRZAC Freestyle

Va amintiti de LILIAN CARAUS? LILIAN este mandru ca fiica sa LARA CARAUS ii calca pe urme si  este campiona la juniori. Este imposibil sa nu va amintiti de fiica cea blonda si talentata a coregrafului LILIAN.

Republica MOLDOVA se paote mandri cu artistii sai. Talentati, muncitori, ambitiosi.

VITA MIRZAC este una dintre cele mai talentate dansatoare coregrafe. Cine stie poate va accepta sa apara si in videoclipurile artistilor nostri.

BRAVO, VITA MIRZAC!
MAI POTI CITI