Impresii HOTEL STAVILAR oferte de CRACIUN si REVELION 2018 in SINAIA locul care iti ramane in suflet

Hotelierii din orasul regal SINAIA au pregatit ofertele pentru sarbatorile de iarna. De ce ar trebui sa mergeti la HOTEL STAVILAR?

Asezat intr-un cadru natural deosebit de linistit doar susurul paraului PELES se armonizeaza cu gandurile  celor veniti sa  guste tihna multdorita.

Arhitectura, eleganta si mancaruri dintre cele mai gustoase la preturi excelente. Gazdele noastre si-au  dobandit reputatia  de-a lungul anilor prin servicii si mancarea  diversa proaspata.

Oameni calzi si amabili cei de la STAVILAR  sunt gazde extraordinare. Cei care au ajuns macar o data aici se intorc negresit.

Sunt oameni care si-au facut o traditie de suflet  de a petrece duminicile la HOTEL STAVILAR. Atractia cea mare o constituie promptitudinea personalului, caldura cu care esti intampinat.
impresii revelion craciun hotel stavilar sinaia

De SARBATORI daca esti la HOTEL STAVILAR ai impresia ca ai ajuns intr-o oaza de liniste si aer curat care iti relaxeaza intreaga fiinta si te face sa utiti de toate grijile.

Hotelul este situat într-o cladire amenajata cu arhitectura tipica a Castelului Peles. Castelul Peles se afla la 400 de metri.

Pozitionare excelenta, acces la internet wireless gratuit, parcare gratuita chiar in fata intrarii, restaurant cu preparate foarte bune si accesibile ca pret. Personalul foarte respectuos si cald, ai senzatia ca esti acasa.

Impreuna toate acestea creaza o impresie foarte buna despre aceasta locatie de cazare din frumosul oras Sinaia.

Oferta Craciun 2017 Hotel Stavilar Sinaia

Pachet 3 zile cu mese incluse
camera dubla - 515 lei
camera superioara - 545 lei
copii 7-14 ani - 410 lei

Pachet 4 zile cu mese incluse
camera dubla - 600 lei
camera superioara - 625 lei
copii 7- 14 ani - 480 lei

Oferta Revelion 2018 Hotel Stavilar Siania

Pachet 4 zile cu Mese incluse
camera dubla - 1200 lei
camera superioara - 1240 lei
copii 7-14 ani - 600 lei

Pachet 5 zile cu Mese incluse
camera dubla - 1285 lei
camera superioara - 1310 lei
copii 7 - 14 ani - 760 lei

Impresia noastra este ca oferta de Craciun si Revelion 2018 a Hotelului Stavilar demonstreaza ca pot exista si preturi de bun simt care sa nu transforme vacanta intr-un prilej de facut probleme in legatura cu banii.