HOROSCOP Martie 2018. Previziuni Astrologice de la Berbec la zodia Pesti.

Previziuni astrologice pe scurt de la zodia Taur la zodia Berbec, horoscop general pentru luna martie 2018.

HOROSCOP Martie 2018 BERBEC (21.III-20.IV) Se pot resimți în luna aceasta absolut toate efectele pozitive ale lunii precedente, luna în care ai lucrat intens la ceea ce înseamnă modificarea stilului de viață într-unul mai bun și mai sănătos. Ține-o tot așa!

HOROSCOP Martie 2018 TAUR (21.IV-20.V) În prima parte a lunii este posibil ca unele afecțiuni, în special cele cronice sau cele „moștenite”, să îți creeze ușoare probleme, însă astrele nu aduc vești îngrijorătoare.

Ai grijă la alimentație și ține sub control stresul.

HOROSCOP Martie 2018 GEMENI (2 1.V-21.VI) Te-ai informat în privința unei alimentații adecvate, ai căutat un tip de mișcare care să te reprezinte și să poată fi dus pe  termen lung, ai găsit metode de a lupta împotriva stresului și de a menține echilibrul interior.
HOROSCOP Martie 2018 Berbec Taur Scorpion Varsator

HOROSCOP Martie 2018 RAC (22.VI-22.VII) Primavara aceasta poate aduce riscuri pentru afecțiuni mai serioase, care necesită investigații medicale ce nu ar trebui amânate.

Mergi la medic la timpul potrivit! Nu trebuie să te  sperii, ci doar să ai grijă de tine.

HOROSCOP Martie 2018 LEU (23.VII-22.VIII) Este recomandat ca măcar o dată pe lună să ai o ieșire pentru relaxare, cu odihnă și calm, poate chiar în zone cu aer curat – munte, mare, provincie.

De asemenea, poți începe să inveti sa meditezi măcar zece minute pe zi.

HOROSCOP Martie 2018 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX) Va trebui să cauți terapii naturiste, să mergi la băi dacă este nevoie, să-ți faci timp pentru a-ți răsfăța atât corpul, cât și pentru a-ți limpezi mintea. Toate acestea sunt terapie curată și adesea necesară.

HOROSCOP Martie 2018 BALANȚĂ (23.IX-22.X) Atenție la sănătate, odihnă și alimentație. Sistemul nervos, inima, glicemia, sistemul imunitar și uro-genital sunt sensibilizate.

Mergi la medic pentru a vedea dacă ai nevoie de suplimente de vitamine și minerale.

HOROSCOP Martie 2018 SCORPION (23.X-22.XI) Va trebui să înțelegi semnalele organismului, să reții care sunt alegerile care îți fac bine și care nu, fii foarte sincer cu tine!

Este posibil să-ți descoperi unele limite sau poate, dacă au fost descoperite deja, să le accepți.

HOROSCOP Martie 2018 SĂGETĂTOR (22.XI-20.XII) O serie de evenimente te determină să faci multe schimbări în viața ta, schimbări care, chiar dacă sunt benefice și contribuie la dezvoltarea ta spirituală și profesională, nu sunt ușor de făcut și te pot destabiliza.

HOROSCOP Martie 2018 CAPRICORN (21.XII-19.I) Informează-te cu privire la o alimentație sănătoasă, găsește-ți propriul ritm de mișcare și mergi la medic. Somnul este foarte important în refacerea organismului, de aceea este important să te odihnești corespunzător!

HOROSCOP Martie 2018 VĂRSĂTOR (20.I-18.II) Sistemul digestiv este sensibil, trebuie să adopți o alimentație sănătoasă.

Renunță la grăsimi și carbohidrați și optează pentru fructe și legume proaspete. Găsește metode noi de a face față stresului și de a te relaxa.

HOROSCOP Martie 2018 PEȘTI (19.II-20.III) Dacă te-ai gândit că simptomele vor trece de la sine, luna aceasta te forțează să te îngrijești mai mult și să oferi propriei persoane mai multă atenție. Adică odihnă, tratament corect și modificarea stilului de viață.