Dieta pentru zodia Fecioara in 2018. Regim de slabire conform zodiilor.

Dieta pentru zodia femeile din zodia Fecioara de urmat in tranzitul astrologic 2018 - 2019

Personalitate Dorinta nativelor acestei zodii de a fi perfecte va asigura o pierdere rapida in greutate si mentinerea pe termen lung a greutatii.

Dar, tocmai aceasta dorinta de perfectiune le face sa nu fie niciodata multumite de felul in care arata. Ele au asteptari prea mari, iar daca nu sunt complet multumite de dieta, vor renunta.

Vrand sa slabeasca in cel mai scurt timp, fecioarele apeleaza la tot felul de metode. Astfel, ele pot reduce numarul de calorii atat de mult, incat ajung sa se infometeze.

Dieta Nativele din Fecioara trebuie sa isi protejeze sistemul digestiv sensibil.

Dieta potrivita este cea vegetariana. Semintele sunt o sursa pretioasa de proteine, legumele (morcovi, cartofi) furnizeaza minerale, iar cerealele integrale – fibre alimentare.
Dieta pentru zodia Fecioara in tranzitul astrologi 2018 2019

Alimentele recomandate sunt legumele (fierte, pentru a fi mai bine asimilate) -spanac, salata, mazare – orez brun, mei si linte pentru a stabiliza glicemia.

Telina, rosiile, merele si bananele sunt de asemenea indicate, deoarece sunt bogate in potasiu.

Evitati: produsele tip fast-food, alimentele prelucrate industrial, excesul de carne, alimentele condimentate sau picante, sosurile grase si prajelile.

Fecioarele dispun de multa energie, deci dieta lor trebuie sa includa un program de exercitii fizice, care vor contribui la arderea rapida a caloriilor.

Dieta pentru zodia barbatii din zodia Fecioara de urmat in tranzitul astrologic 2018 - 2019

Personalitate Slabirea este dificila pentru barbatul fecioara, numit si Domnul Perfectiune.

Cauza: este extrem de exigent fata de propria persoana si oricat de bine se adapteaza la regimul de slabire nu este niciodata multumit de felul in care arata. Vrand sa ajunga cat mai repede la greutatea dorita, nativul din fecioara este tentat de dietele hipocalorice.

Atunci cand isi foloseste calitatile sale remarcabile, nativul reuseste rapid si usor sa slabeasca. Spre deosebire de multe alte semne ale zodiacului, barbatul fecioara isi asuma pe deplin responsabilitatea pentru sanatatea si forma sa fizica.

Odata ce incepe o dieta, el se implica total si nimic nu il poate determina sa renunte.

Activitatea fizica pentru fecioara Barbatul fecioara nu este un sportiv innascut, desi dispune de multa energie. Activitatea fizica ii este totusi necesara pentru a se elibera de stres, dar si pentru a slabi.

Un program variat de exercitii fizice este cel mai indicat pentru aceasta zodie. In tinerete, este atras de jocurile de rapiditate (badminton, tenis), apoi inclina spre sporturile mai linistite, precum golful, ciclismul si mersul pe jos.

Dieta Numerosi nativi barbati din Fecioara adopta un regim vegetarian, care prezinta si avantajul de a le proteja sistemul digestiv.

Germenii de grau, cerealele integrale, fructele si legumele organice sunt deosebit de benefice acestei zodii.

Barbatul Fecioara trebuie sa aiba in vedere faptul ca dieta ideala este cea care poate fi urmata tot restul vietii si ca un regim de slabire nu este o cursa contra cronometru.