TELEKOM ofera ABONAMENTE 4G nelimitate la pretul de 5 euro. Pareri Freedom Mobile 5.

Sa ne facem o parere despre abonamentul Freedom Mobile 5 de la Telekom. Insa sa nu va bucurati prea tare insa.

Este vorba de Abonamente 4G nelimitate pentru... companii. Vorbim asadar despre noua oferta 4G Telekom adresata sectorului business.

Oferta 4G nelimitat de la Telekom, care a fost lansata în data de 15 octombrie, cu o perioada initiala de valabilitate de 3 luni (pâna în 15 ianuarie 2018), a provocat rumoare în piata, chiar daca grupul a încercat sa tina sub control raspândirea informatiilor.

Singura limitare impusa de Telekom în cadrul ofertei este legata de rezolutia la care poate fi accesat continutul video, limita care este stabilita la “o rezolutie de maxim 480p pentru continutul de video streaming”, respectiv o viteza de descarcare a datelor de 1,5 Mbps.
pareri forum abonamente freedom telekom 4 g nelimitat

Telekom România a lansat  #BusinessLiber, abonamente cu “nelimitat” la orice pentru clientii business, care pornesc de la 5 euro lunar per SIM.

Oferta lansata de Telekom România prin care clientii primesc acces nelimitat la internet prin tehnologia 4G la abonamente la preturi pornind de la 7 euro (5 euro împreuna cu un serviciu fix) - o mutare agresiva, fara precedent în zona business telecom din Romania.

Practic, Telekom devine prima companie care ofera clinetilor 4G fara limite de trafic. Si asta înseamna tot flexibilitate, pentru ca nu te mai trezesti dupa doua saptamâni de la ultima factura ca iti scade brusc viteza la internet pentru a vazut prea clipuri pe Youtube.

Pornind de la nevoile si provocarile clientilor din segmentul business, Telekom Romania schimba conventiile traditionale si introduce un nou model de parteneriat cu clientii sai antreprenori, bazat pe simplitate, transparenta si predictibilitate.

O data cu lansarea noii oferte dedicate antreprenorilor, Telekom Romania aduce, prin portofoliul Freedom, comunicare mobila nelimitata cu internet 4G nelimitat, minute si SMS nelimitate, de la 5 euro/ luna, în abonamente fara perioada minima contractuala si fara taxe de reziliere.

Comparand noul abonament Freedom Mobile 5 Telekom cu Digi Mobile Optim Nelimitat observam, ca este pentru prima data cand Digi este "invins".

Noul abonament al Telekom depaseste Optim Nelimitatul de la Digi Mobil – trafic de date nelimitat, SMS-uri nationale nelimitate, minute si SMS-uri nelimitate pe Zona 1 + 1.3 GB trafic de date in roaming.

Orange, Vodafone.... se aude si la voi?
MAI POTI CITI