Program CARREFOUR, AUCHAN, LIDL, KAUFLAND 1 decembrie 2017. Program Manifestari Alba Iulia 2017.

Mult asteptata minivacanta care va incepe joi 30 noiembrie 2017 si se va termina pe 4 decembrie 2017 se apropie spre bucuria atat a "clasei muncitoare" cat si a hotelierilor.

Zilele de 30 noiembrie (Sfantul Andrei) si 1 decembrie (Ziua Nationala a Romaniei) sunt sarbatori nationale si asadar sunt declarate prin lege zile libere.

Chiar daca 30 noiembrie 2017 si 1 decembrie reprezinta zile libere pentru majoritatea romanilor, iata ca cei care muncesc din greu in marile magazine, hyper si supermarket-uri, nu se vor bucura de aceasta situatie pentru ca ei vor muncii si in aceste zile declarate libere.

Unii vor asuda iar altii se vor bucura de aceasta minivacanta care incepe pe 30 noiembrie 2017, pe Valea Prahovei, la Moeciu, in Bucovina sau Maramuresul istoric.

Orar program magazine 30 noiembrie - 1 decembrie 2017. Program manifestari ALBA IULIA.

program carrefour auchan cora lidl kaufland 30 noiembrie 1 decembrie 2017

Orar magazine si supermarketuri de la LIDL, Kaufland, Carrefour, Kaufland, Profi, Dedeman, AUCHAN sau Cora - PROGRAM - Supermarket-urile de la Iasi la Timisoara si Brasov, de la Bucuresti la Constanta sunt DESCHISE in data de 30 noiembrie 2017 si 1 Decembrie 2017.

Asadar daca vreti sa va refaceti proviziile din frigidere de la hypermarket sau sunteti dependenti de saptamanala iesiree la MALL, notati-va in agenda personala faptul ca toate Mall-urile importante din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara sau Constanta etc. au trecut in program DESCHIS pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2017.

De la Promenada la Mall la Mall Baneasa si AFI Palace Cotroceni toate mall-urile va asteapta sa va relaxati, sa cumparati si sa va bucurati impreuna cu toata familia, de la mic la mare, de Ziua Nationala a Romaniei.

Orarul Oficiilor postale PROGRAM – Oficiile postale vor fi inchise de Ziua Nationala a Romaniei si pe 30 noiembrie 2017, ele urmand a se redeschide luni 4 decembrie.

30 noiembrie – 3 decembrie 2017 sunteti invitati la Festivalul de România.

Veniti sa traiti si sa sarbatoriti cea mai importanta zi a românilor, la Alba Iulia, în Cealalta Capitala.

Sa aratam impreuna tuturor ca de aici a început totul si ca aici totul e ca la început: spiritul românesc descatusat, liber si mereu învingator.

Autoritatile locale din Alba Iuliaau pregatit un program amplu, cu parada militara, masa populara sub forma unui eveniment – Marea unire a bucatarilor, concerte, dar si un spectaculos foc de artificii.
MAI POTI CITI