VIN BANII! George Soros a transferat 18 miliarde catre un ONG!

Stirea zilei de ieri a fost desigur, nu ca a OMNIA TURISM este in insolventa, ci ca vin BANII lui SOROS.

Mai precis, multi-miliardarul George Soros a transferat 18 miliarde de dolari din conturile sale in cele ale Fundatiei Open Society (OSF), transformand-o intr-una dintre cele mai mari institutii filantropice din lume.

Acest transfer de fonduri va transforma atât Fundația pentru o Societate Deschisă cât și firma de investiții a lui George Soros, Soros Fund Management LLC.

Potrivit surselor citate de prestigiosul Wall Street Journal, George Soros (cotat de Forbes cu o avere de 23 miliarde de dolari) nu intenționează să facă tranzacții cu miliardele care acum aparțin Fundației pentru o Societate Deschisă ci va face tranzacții doar cu proprii săi bani care sunt păstrați într-o firmă separată.
bani la fundatia george soros wiki open

George Soros a pierdut bani anul trecut dupa ce a pariat ca bursele se vor prabusi dupa alegerea lui Donald Trump ca presedinte al SUA. 

In afara acestei sume, miliardarul Soros a donat 14 miliarde de dolari incepand cu 1979, primele sume fiind destinate scolarizarii persoanelor de culoare din Africa de Sud in timpul apartheid-ului.

ONG-ul Fundatia Open Society functioneaza acum prin intermediul a 40 de organizatii si birouri, in tari precum Afganistan pana la Africa de Sud, finantand fonduri de ajutorare a refugiatilor ori programe de sanatate publice si de educatie. 

Fundatia lui Soros militeaza, printre altele, si pentru independenta presei, dar si pentru drepturile rromilor, una din cele mai mari minoritati etnice din Europa.

Unii zic ca mai bine ca Soros trebuia sa doneze tot banetul pentru construirea Catedralei Neamului, sa nu o lase pe batrana de 93 ani din Teleorman, care avand o pensie de 500 lei a donat 10000 de lei, sa il umileasca in asa hal!

Altii sunt de parere ca l-au enervat tare Dragnea si Viktor Orban si pune tunurile pe ei sa-i termine si deci avea nevoie de bani!

Glumim, glumim... insa inca asteptam Tweet-ul lui TRUMP!
MAI POTI CITI