SLOW AGE Vichy pareri forumuri crema impotriva semnelor de imbatranire a tenului.

Sa ne facem o parere despre Slow Age, ultima inovație adus de cercetatorii VICHY în materie de tratament al pielii, un tratament inovativ care actioneaza asupra daunelor aduse zilnic de către expozom pentru a ajuta pielea să îmbătrânească cat mai lent, natural si frumos.

Influenta externa asupra organismului poarta denumirea de expozom. Expozomul constituie, dupa genom, obiectul a numeroase studii stiintifice în ultimii zeci de ani. Industria cosmetica este în mod particular interesata de studierea expozomului.

Pentru a se asigura de o integrare de succes a ingredientelor în formula SLOW AGE, Vichy a efectuat numeroase screening-uri ale produselor pentru a monitoriza nivelurile ridicate de SPF ale Slow Âge împreună cu Baicalina antioxidantă, cât și folosindu-se ultima tehnologie pentru a se satisface așteptările clientului referitoare la parfumul produselor.
pareri slow age vichy fluid zilnic crema

1) SLOW AGE - Crema zilnica pentru corectarea si încetinirea aparitiei semnelor de îmbatrânire a tenului SPF 30 - Pret 97 lei in Farmacia Tei

Imediat, tenul se simte hidratat si protejat. Zi dupa zi, pielea se simte mai neteda, mai tonifiata si are un aspect sanatos si intinerit.

Pielea se simte mai neteda: 75%*
Tenul arata mai uniform: 68%*
Pielea este mai tonifiata: 64%*
*Auto-evaluare, test clinic cu 56 de femei dupa 1 luna.

Aplicati crema zilnica Slow Age în fiecare dimineata, evitând conturul ochilor. (VERIFICA AICI PRETURILE)

2) SLOW AGE - Fluid zilnic pentru corectarea si încetinirea aparitiei semnelor de îmbatrânire a tenului SPF 25 - Pret 98 lei in Farmacia Tei

SLOW AGE Fluid Zilnic corecteaza:
  • De la linii fine pâna la riduri
  • De la lipsa uniformitatii tenului la aparitia petelor pigmentare
  • De la lipsa elasticitatii la pierderea aspectului plin al tenului

Eficacitate testata pe 120 de femei: jumatate au folosit Slow Age, iar cealalta jumatate a folosit produsele din rutina lor de îngrijire zilnica. este dovedit clinic: Slow Age fluid zilnic încetineste aparitia a 5 semne de îmbatrânire.

Pentru prima data, Vichy asociaza Baicalina, extract antioxidant din radacina (utilizata pentru 2000 de ani in China) cu Bifidus, probiotic derivat cu efect de fortifiere si Apa Termala Mineralizanta Vichy. Cu SPF 25.

Imediat, tenul se simte hidratat si protejat. Zi dupa zi, acesta se recupereaza mai repede. Bariera cutanata a pielii este fortifiata, iar tenul capata un aspect sanatos si întinerit.

Aplicati Fluid Zilnic Slow Age în fiecare dimineata, evitând conturul ochilor.

3) SLOW AGE - Crema de îngrijire zilnica pentru conturul ochilor - pret 80,50 lei in Farmacia Tei

Imediat, conturul ochilor este hidratat si se simte mai proaspat. Zi dupa zi, este mai neted, mai luminos si are un aspect odihinit.

Dupa 7 zile de utilizare:
Conturul ochilor este mai uniform:: 69%**
Conturul ochilor este mai neted: 67%**
Cearcanele sunt mai putin vizibile: 63%**
**Auto-evaluare, test clinic, 52 de femei dupa 7 zile

Aplicati Crema de îngrijire zilnica pentru conturul ochilor Slow Age în fiecare dimineata si seara pe conturul ochilor.

Probioticul Bifidus putea ajuta la contracararea efectelor negative ale vremii reci si ale aerului rece, cât si la întârzierea semnelor de îmbatrânire.

Cercetarile recente au aratat capacitatea sa de a întari sistemul propriu de aparare a tenului împotriva agresorilor din mediu si pentru a reduce sensibilitatea pielii sau uscaciunea acesteia.

Parerile femeilor care au utilizat gama de cosmetice Slow Age Vichy sunt in marea lor majoritate pozitive, scotand in evidenta faptul ca este o crema exceptionala cu efecte vizibile. 

Opiniile negative legate de cosmeticele Slow Age de la Vichy subliniaza in principal faptul ca pretul este unul foarte mare. Pentru a cumpara intreaga gama Slow Age iti trebuie aproape 300 de lei, o suma pe care unele femei nu si-o pot permite.