HOROSCOP Februarie 2018. Previziuni astrologice de la PESTI la zodia VARSATOR.

Previziuni astrologice pe scurt de la zodia Pesti la zodia Varsator, horoscop general pentru luna februarie 2018.

HOROSCOP Februarie 2018 PEȘTI (19.II-20.III) Jupiter te va proteja pe tot parcursul acestui an. Este cel care îți tot dă dureri de cap, viroze rebele și afecțiuni la nivelul tubului digestiv. Sub mișcarea astrelor de la sfârșitul lunii, dar și bolile cronice se vor ameliora.

HOROSCOP Februarie 2018 BERBEC (21.III-20.IV) Profită de aceste influențe astrale pozitive din această lună și încearcă să îți prețuiești tot mai mult sănătatea. Prima parte îți este extrem de favorabilă, iar a doua vine în completarea ei cu vești bune și pozitive.

HOROSCOP Februarie 2018 TAUR (21.IV-20.V) Se simte o oarecare creștere a finanțelor tale. Chiar și așa, fii cumpătat la cheltuieli, pot apărea cheltuieli neprevăzute și vei avea nevoie de economii. Arată cumpătare și în privința dietei pentru a nu acumula kilograme in plus.
HOROSCOP Februarie 2018 Dragoste Bani Sanatate

HOROSCOP Februarie 2018 GEMENI (2 1.V-21.VI) Ai posibilitatea de a oferi ajutor financiar unei persoane dragi. Nu ezita, orice faptă generoasă cântărește mult în această perioadă. Iartă persoanele care ți-au greșit și fii  recunoscător pentru lecțiile de viață primite.

HOROSCOP Februarie 2018 RAC (22.VI-22.VII) Poate că e timpul ca în viața de cuplu să intervină luarea unei decizii. Ia o pauză de la viața cotidiană și analizează ce poți îmbunătăți și cum o poți face. Ești singur(a)? E o perioadă favorabilă găsirii sufletului-pereche.

HOROSCOP Februarie 2018 LEU (23.VII-22.VIII) Luna aceasta este o una ușor capricioasă pentru nativii zodiei. Fluctuațiile emoționale nu sunt sănătoase. Fii mai cumpătat și nu îți mai irosi energia inutil. Îți poți dedica un weekend unei tabere de yoga, te vei reechilibra psihic si fizic.

HOROSCOP Februarie 2018 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX) Vei reuși să te ții mai bine de planurile tale, să-ți respecți mai ușor meniul, dar și programul de mișcare. Mulțumește astrelor care nu sunt deloc tulburătoare pentru tine luna aceasta și te sprijină pentru a reintra în formă.

HOROSCOP Februarie 2018 BALANȚĂ (23.IX-22.X) Energiile astrale sunt uriașe așa că organismul vostru este mai puternic, imunitatea mai bună, organele se regenerează mai repede și nevoia de odihnă este mai mică. Tot ce faci în perioada asta va avea eficiență maximă.

HOROSCOP Februarie 2018 SCORPION (23.X-22.XI) Luna aceasta astrele îți promit eliminarea datoriilor pe care le-ai acumulat. Fie ele karmice sau financiare, acționează în consecință  pentru buna rezolvare a lor. Este un moment prielnic să-ți stabilești noi obiective.

HOROSCOP Februarie 2018 SĂGETĂTOR (22.XI-20.XII) Sex-appeal-ul face multe victime luna aceasta. Ai grijă la accesele de rebeliune care pot avea influențe negative asupra sănătății. Fă mișcare, te va ajuta să-ți limpezești mintea și să ai rezultate excelente în toate aspectele.

HOROSCOP Februarie 2018 CAPRICORN (21.XII-19.I) Succesul pe care ți-l tot dorești s-a hotărât să-și facă loc în viața ta, lucru care nu poate decât să-ți schimbe total stilul de viață și așteptările! Odată ce l-ai atins, nu renunța la eforturile care te-au făcut să ajungi acolo sus!

HOROSCOP Februarie 2018 VĂRSĂTOR (20.I-18.II)
 Luna aceasta lași deoparte orice timiditate și te aproprii de cei din jurul tău, fie ei prieteni sau nu, cu încredere și optimism. Luna nouă, multe bune și neprevăzute aduce. Ce-ar fi să încerci un sport plin de adrenalină?